Okt 242008
 

råkade notera i min räknare att det bara är 150 besökare kvar tills jag nått 80 000 besökare! Det är ju inte klokt! Jag vill passa på och tacka alla som hälsar på hos mig och skriver gulliga kommentarer som förgyller min vardag!

Jag vill också passa på och köra en liten utlottning på scrapmeterial. Jag kommer efter scrappening, som är nu i helgen, att plocka ihop ett rejält paket med dekorationer och stämplar och skicka iväg till någon i Sveriges avlånga land. För att få en chans att vinna vill jag att ni skriver en kommentar till denna tråden samt lägger en länk till utlottningen i era bloggar (om ni har någon, annars kan ni ta en lott ändå!) Ju fler som lägger kommentarer i helgen desto större kommer paketet att bli!

 

 oktober 24, 2008  Posted by on oktober 24, 2008 at 7:16 e m Funderingar  Add comments

  81 Responses to “Snart 80 000 besökare!!!”

 1. [...] tips om Kreativt Kaos (mycket inspirerande!) … där man även kunde vinna ett paket med scrapmaterial! Jag blir [...]

 2. Hej! Har tyvärr ingen blogg att lägga länken i, men tar gärna en lott! Grattis till många besökare!

 3. Åh vilken härlig sida! Detta är mitt första besök – men definitvt inte mitt sista! Underbart med all inspiration! Hoppas att du får en skön höst! Kram Madde

 4. Här får man ju lägga in en liten kommentar så man har en chans! :)

 5. Har ifs redan deltagit men har faktiskt två bloggar :D

  Hmm vet inte om man får göra så här men det avgör nog du när du läser och gokänner kommentarerna!

 6. Underbar blogg och så mycket att titta på!! Hamnade här från en scraptråd på FL…. snart sätter jag igång också, så inspererad, men väntar på material. Aldrig tidigare hållt på. Men är en riktig pysselmaja egentligen!! Spännande!

  //Emilia

 7. Grattis! söta du!
  Jag är ju en flitig besökare!
  Kram på dig!
  Jag ska på kortmakarmaran!! otroligt nog !! tjooo va skoj ännu mera skoj om du kom!

 8. Grattis till alla besökare! Men jag förstår varför… du gör ju så himla mycket fint & man får en massa inspiration :-). Jag är gärna med i utlottningen av scrapbook-materialet. Är ganska ny på scrapbooking men det är så kul att hålla på med :-)
  Lägger in länken på min sida.
  Kram kram

 9. Hejsan! Här är en som aldrig provat på men är oeerhört nyfiken så jag springer runt lite och spanar in allas så vackra alster…Blir så inspererad men svårt att veta i vilken ände man ska börja i! Passar på att skriva lite då man har chansen till lott ;O)

  Ha de så gott! // Malin

 10. Oj oj oj vad många besökare!!

  Första gången jag är här, härligt att hitta till nya ställen man kan inspireras av!
  Ha det gott!!!

 11. Jag kikar ju in både nu och då och allt som oftast, det finns så mycket fint att kika på!

 12. hej karin. har halkat in,detta är monika, emma o hannas mamma- fast jag sitter på saras dator- blev det invecklat… grattis till en så fin sida att så många vill besöka dej.jag köper en lott.
  hejhej

 13. jomen här hänger man med och tävlar om ett spännande scrapping paket naturligtvis !. älskar scrapping men tyvärr så är tiden inte alltid på min sida , men lite nya grejer ger mig nog en kick att sätta mig ner och och skapa nåt vackert. Har länkat till dig men ännu syns inget på min hemsida…hm….kommer kanske 10 rader med länkning till dig ?? Men men hoppas att det funkar snart.
  Hej svej !

 14. Så roligt med utlottning! Jag är gärna med! Grattis till den aktningsvärda siffran på besöksräknaren!

 15. Hej!
  Åttiotusen besök är precis hur många som helst! Helt otroligt! Men när jag surfade runt och såg allt fint börjar jag förstå. En verkligen inspirerande blogg!
  Kram,
  Katarina ”amospersson”

 16. Grattis till de många besöken! Det var länge sedan jag var in i bloggen och kikade, med jag ser ju dina finfina alster bl.a. hos Magdas samt en hel del ställen till. Förstår absolut inte hur du hinner med allt, och allt är ju dessutom så snyggt gjort! Återigen, grattis till 80000 välförtjänade besök!

 17. Åh hejdlöst så många som springer in här hos dig Karin! Grattis till dina 80 000 besök, det är ju riktigt bra gjort! Jag tar gärna en lott!!

 18. hej tittade in till dig , välkommen till mig !

 19. Klart man vill vara med i ditt lotteri, såg ju hur mkt fint du hade i din loppis låda i helgen….
  Kram

 20. Denna chansen kan man ju inte missa. såklart jag är med!
  Här har du länken till mitt inlägg där jag länkade till dig: http://neliz.se/scrap/?p=47
  Vääldigt fint scrapgodis måste jag säga, blev helt klart sugen på det :P
  Kramar!

 21. Så himla roligt med en utlottning, klart jag vill vara med!

 22. Oj vad många besökare! GRATTIS!!!
  Är gärna med på utlottning :)
  kram

 23. Å, en utlottning, jag är på!! :) Grattis till vrålmånga besökare! :)

 24. Har ingen blogg men vill vara med i utlottningen ändå. Har nyss börja vara aktiv.

 25. Hej kikar in första gången och vill ta en lott. Har inte någon egen blogg. Jag började scrappa i augusti så jag är alldeles ny. Har inte samlat på mig så mycket material ännu men det blir mer och mer. Gud vad duktig du är. Sparar denna sidan på favvoriter för här fick jag mycket inspiration. Jag har lagt in dom LO:s jag har gjort på familjeliv sidan och jag heter maamje där.

 26. Oooh klart att jag tar en lott jag också! Ska genast lägga upp en länk i min blogg…

 27. Så klart man vill vara med….kan man ju inte missa – det blir en länk i bloggen!!!!!
  //Petra

 28. Spännande!! Visst tar jag chansen att få en lott till utlottningen!!

 29. Tänk vad roligt om man vann på bara en kommentar. Jag som aldrig hinner scrappa bara handla!

 30. Hej!
  Jag vill också vara med. Detta kanske kan få mig att börja lägga ut saker på min blogg igen.
  Snygg blogg du har förresten.

  Kram Pyssellina

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>