Feb 162009
 

Näsan rinner och det river i halsen. Det är nog dags för lite glass snart tror jag ;-)… Sitter och lyssnar på Frida Hyvönen på Spotify (superbra program och superbra sångerska!) Gick igenom min gigantiska hög med layouter jag inte satt in i album och hittade denna jag gjorde i höstas när jag var hos Annika och scrappade. Den är från vår resa till USA och jag och Annika sitter mitt i vägen i Santa Monica och fotar varandra. Kan inte fatta att det är över ett år sedan!

taett-foto.jpg

Förresten är det någon som vet någon som säljer American Crafts album Modern? Skulle nog behöva en så där 5-6 stycken? Har för mig att någon skrev någonstans att de finns billigt på INEX? Stämmer det?

 februari 16, 2009  Posted by on februari 16, 2009 at 8:37 e m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  7 Responses to “Förkyld”

 1. Gaaah så snygg LO!!

  Har ingen aning om varken AC-album eller huruvida de finns på INEX… enda nackdelen med att bo norr om dalälven…! ;)

 2. Jag vet att de har haft dem på INEX. 12″ för 139 kr. Längesen jag var där. Har jag vägarna förbi någon dag så kan jag gå in och kolla för dig. Ses nästa fredag. Krya på dig! Kram

 3. det var ulrikaulrika som betällde albumen.
  och jättefin layout!

 4. Superfin Lo, har också varit där ju :)

 5. jopp,går toppen att beställa mängder av ”modern” på INEX.och sveriges bästa pris tror jag!..Härlig LO!
  Ha det gott ♥

 6. Jätte snygg LO och skoj foton :)

  ha de gött.
  kram gurkiss

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>