Sep 142009
 

Har tolkat skissen på SWE scrapbook. Gå in och kika på de andra 18 (!) tolkningarna!

skissv38

 september 14, 2009  Posted by on september 14, 2009 at 9:45 e m Scrapbooking  Add comments

  8 Responses to “Ännu en måndag till ända”

 1. härlig layout! Gillar den färgglada fotomattan som plockar upp färgerna så bra

  kram

 2. Åh vilken fin, de rosa ramarna runt både papper och fotot verkligen lyfter layoyten!

 3. Vilken fin! Härliga färgkombinationer! Och vad söt hon är! :)
  Kram

 4. den här är helt underbar Karin, gillar den stora fotomattan runt layouten. kram mya

 5. Åh, så snygg denna är!!
  Kram

 6. Oh så fin LO! Älskar knappar!

 7. Hej!
  Jag har nu kikat runt massor bland dina många många fina layouter. Tycker allt det du gör är supersnyggt. Jag är själv scrappare, men har under över ett år haft en rejäl scrapsvacka då jag inte gjort något. Men för att råda bot på den, startade jag en scrapblog, där jag tänker samla sådant som jag gillar och som inspirerar mig. Däri skulle jag vilja placera en eller flera av dina layouter om det är ok. Eftersom det ju är en blogg, så finns det risk/chans att andra hittar den och därför vill jag ha tillåtelse av dig att publicera något av det du gjort innan jag gör det. Så, är det ok? Denna lycka till exempel. Länk till dig och din blogg är förstås självklart.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>