Sep 052013
 

Det blir inte så mycket scrappat just nu. Jag sitter mest i soffan på kvällarna och virkar. Just nu virkar jag på en minion mössa, ni vet dumma mig, som min kära dotter beställt. Själva mössan är inga problem… Men sedan ska den ha ögon och mun. Vi får se hur jag löser det!

För ett tag sedan gjorde jag klart min första spindelsjal. Kungen och Majkishar verkligen en toppenbeskrivning på hur man gör!

20130905-202729.jpg

 september 5, 2013  Posted by on september 5, 2013 at 8:27 e m virkat  Add comments

  One Response to “Mest virkning”

  1. Fin, fin! Och så passar du väldigt bra i rosa också. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>