Maj 092007
 

… eller det är ju snart tre år sedan, men annika ville att jag skulle få tummen ur och scrappa lite bröllopsbilder så på eventet så gav hon mig papper ur KI’s nya kollektion just married. Layouterna har varit klara ett par dagar, men eftersom högarna med papper på mitt skrivbord verkar ha trevligt på nätterna och bara förökar sig själva hinner jag inte med så mycket annat än att med svetten lackandes i pannan rätta och rätta!

Nåväl. Just married var det ja….

brudvals.jpg

***

kyssar.jpg

***

regn.jpg

Föutom KI-memories har jag använt mig av:_

American Crafts minimarks – Book four
Jenny Bowling tickets
MOD knappar

Allt finns hos scrapperiet! 

Ja just det! Jag var på anställningsintervju igår på kunskapens hus i Kinna och det gick bra! Jag blev grillad av tre rektorer varav en var min gamle biologilärare… De ska höra av sig i nästa vecka och jag hoppas så att jag kan få jobbet! De ställde massvis med frågor och det enda som jag blev riktigt ställd på var när jag skulle associera fritt till ordet prestige?

Tjing tjong badboll!

 maj 9, 2007  Posted by on maj 9, 2007 at 7:46 e m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  6 Responses to “Just married…”

 1. Kul att höra att intervjun gick bra….håller tummarna. Nu räknar vi ned dagarna tills vi ska träffa er. Livs såg lite funderande ut häromdagen. Jag frågade vad hon tänkte på. Hon svarade
  -Jag tänker på Kalmar, att vi ska träffa Svante, Karin och Annie!!

  Jätte fina LO, roligt att se att du fått tummen ur ;-)

 2. Superdupersnygga layouter!! Va roligt att Annikas utmaning fick igång dig! ;-) Och va spännande med tjänsten!! Håller tummarna! Kram!

 3. Vilka härliga layouter. För min del är det 7 år sedan jag gifte och jag har då inte ens tänk att på börja mina foton. ;O)

  Hoppas du får jobbet, jag håller enn tumme.

  Kramen Anna

 4. Men å vilka underbara layouter! Vad bra att Annika satte fart på dina bröllopsbilder! :-) Speciellt ”kyssar”-layouten är sååå vacker! Hoppas du får jobbet. Jag håller tummarna! Associera till ordet prestige… jösses… jag förstår att du blev ställd!

 5. Grattis frun! =OD
  Kul att det kändes bra på anställningsintervjun! Att de alltid ska sätta en på pottan! Håller tummarna. Seeees

 6. Vilka snygga och romantiska bröllopslayouter! Håller tummarna att du får jobbet. Så härligt färgglad och snygg din sida är!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>