Om Karin

 

Hejsan!

Vad skoj att just du hittat till min sida och blogg! 

Karin heter jag och bor med man och liten dotter i Örby, en liten by nära Borås, Göteborg och Varberg. (Efter snart 2 år här i Örby så fick jag en fråga i går om jag inte bodde i Kalmar så det var dags att uppdatera här…) Min största hobby här i livet är fotografering och scrapbooking. Jag upptäckte scrapbooking 2001 då jag  skulle göra ett album till min mamma och pappa som fyllde 60. Den första svenska sida jag surfade in på var Maddes sida (vet inte om den finns kvar) och därifrån kom jag vidare till yahoolistan Swescrap. När jag väl börjat var jag sedan fast!

2005 startade jag och Sara forumet Scrappiz ihop och där är jag även nu designer. Min största foto- och scrapobjekt är för tillfället Annie och än så länge klagar hon inte på att ha en kamera i ansiktet i tid och otid.

Min blogg handlar till stösta delen om Scrapbooking och annat pyssel, men den fungerar också som en dagbok där jag kan hämta upp text till mina layouter. LÄmna gärna en kommentar innan du går och hör gärna av dig om du undrar något!

Kram Karin

 Posted by at 12:38 f m

  12 Responses to “Om Karin”

 1. ahh glömde säga…
  om du gillar att använda penslar i PH så kolla in denna länk: http://www.psbrushes.net/
  det är mycket det jag användt i min bild

 2. Hej…… Tröttnade på att försöka lära mig hur jag skriver en fråga på scrappiz….. är inte så teknisk och dessutom lite trött efter en dag på jobbet. Jag undrar bara om jag fattat rätt när det gäller A-ö utmaningen på Scrappiz……
  Skulle vilja hoppa på den för att:
  1. att det verkar så himla kul/ utmanande och jag började scrappa så sent som i höstas och inte innnan nu fattat begreppet scrappiz :) och vad som finns där med utmaningar odyl
  2. man ska ju anta utmaningar i deltävling 2 vår&sommartävlingen.

  Nu till den egentliga frågan…. Kan man scrappa i kapp alla de bokstäver ni redan gjort….. eller ska man börja där ni är K eller L om jag fattat rätt? Laddar jag in filer som vanligt men under a – ö / den bokstav som det gäller?
  Hoppas du fattar vad jag menar känner mig lite rörig…..
  Aase/ängel60

 3. Hej Karin med familj!
  Jag hoppas flytten gått bra. Vet inte om jag skriver till er på rätt ställe men ville bara skicka en sommarkram och lycka till med inflyttningen i nya huset. Första gången jag tittar in på din sida. Lillskrutt är sjuk så jag är hemma från jobbet. Ganska skönt med halvdant väder när Lukas ändå bara vill sitta i famnen och halvsova. Ta hand om er! Lukas skickar puss och kram till Annie!
  Kramar Sara, Tommy & Lukas

 4. Hej Karin

  Vi träffades på Magnolia i lördags… du kom fram och frågade om inte vi gått på gymnasiet samtidigt. Visst hade vi det! Jag kände ingen dig också. Har inte kontakt med någon från den tiden så det var kul att träffa dig även om det bara var för en kort stund.
  När jag berättade för min kompis om dej sa hon att hon nog sett din blogg så jag satte mej och letade och hittade dej via Lindas blogg.

  Ha det så bra och lycka till i nya huset.

  MVH Sanna (Susanna fd. Hansson)

 5. Hej Karin, Svante och Annie!
  Hoppas allt är bra med er och att ni kommit till rätta med huset. Här i Kalmar är allt bra med mig och familjen. Semestern (jobbade förstås mest) är över och vi har alla återgått till vardagen. Bebisen växer som den skall är i v 22 nu. På mån 3/9 åker jag faktiskt till era trakter. Kommer dock ha packat schema denna gg med sena kvällar men hoppas att vi skall hinna träffas i nov när jag kommer härnäst. Kanske ses vi i Kalmar innan dess! :) Vi hörs och ses!
  Kram Sara m familj

 6. Hej Karin, hittar ingen mailadress till dig, kan du höra av dig till mig skulle vilja fråga en sak om scraptoppen.

  kram, Marie

 7. Hej Karin
  Hittade Maddes sida.
  kram Viktoria

  http://www.geocities.com/maddec/

 8. Hej Karin,

  Hittar inte din mailadress, kan du höra av dig till mig, har lite problem med scraptoppen nu när jag bytt blogg och namn.

  Kram Maria

 9. Jättehärliga layouts :) Själv har man snart hållt på med scrappande i 4 månader.

 10. hej karin, vi hälsades vid hos kortmakaren när det var 3-årskalas där. sara – sagam är jag. idag när jag var i butiken hos maria och de andra tjejerna kom vi att prata om scraptoppen. zizzi sa att hon hade fått hjälp av dig att få in loggan i sin blogg, och att det var först när man hade det som man kan klättra uppåt mot toppen.
  jag har varit registrerad sen i somras, men inte har jag fått in scraptoppenloggan förrän alldeles nyss. hur fungerar det hela nu? jag fattar inte riktigt och jag hittar ingenstans att läsa mig till det.
  tacksam för hjälp,

  mvh sara

 11. Heeej Karin!! (å Svante åxå;)
  Sitter å fick lite dötid å kom å tänka på dig å googlade upp dig!:) Visste inte att ni hade flyttat ju!! Å du e så roligt pysslig! Jag har på sistone fått den galna tanken (galen för mig eftersom jag aldrig hajat den där blog-grejen) att göra nån slags inredningsblogg framöver. Har flyttat till stuga å plötsligt har livet fått ett annat innehåll, tihi:) Vi får väl se om det blir av…Kommer dock på mig själv hela tiden med att fota saker i min stuga, så borde kanske snart göra nåt med alla bilder. Min bror i London börjar säkert tröttna på alla mejl-uppdateringar om mitt boende…
  Hadefint!
  Kram/Madde

 12. Hej Karin! Har tänkt mycket på Dej, och undrat vad Du håller på med! Saknar faktiskt min tid på Skene Gymnasium, jobbar Du fortfarande där? Vår ”version” av DrHook (Silvias Mother) lät inte SÅ tokig, eller? Du pratade om någon tjänst i Norge. Blev det något av det??
  Har ingen inloggning, hoppas att detta fungerar ändå!?

  Hadè / Lennart ps/ jag har varit pensionär i snart 4 år, jösses vad tiden går fort…/ds

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>