Okt 192012
 

Som jag skapat för Magdas räkning

Annars då? Här är det fullt upp med jobb, familj och ett visst mått av hösttrötthet. Kan det regna mer undrar jag? Ikväll har jag dock roligheter planerade! Ska åka på Peter Jöback med en fin vän och hennes mamma! Ett litet avbrott i allt det gråa! :)

Trevlig helg på er :D

 oktober 19, 2012  Posted by on oktober 19, 2012 at 6:47 f m DT Magdas, Scrapbooking No Responses »
Okt 052012
 

Idag bloggar jag för Magdas igen.

Den här layouten visar stora tjejen när hon kom i mål på sitt första lopp. Hon var så stolt och så duktig!
Härligt när det inte betyder något vilken plats man kommer på utan det är att komma i mål som är det viktigaste! A tappade skon på upploppet och ställde sig lugnt mitt i vägen och knöt sin sko i det där långsamma tempot som bara en sjuåring kan göra… Men när hon sprang i mål höjde hon båda armarna över huvudet som en sann vinnare! Underbara unge!

 oktober 5, 2012  Posted by on oktober 5, 2012 at 7:26 f m DT Magdas, Scrapbooking 1 Response »
Okt 042012
 

Har haft svårt att hitta motivation till att blogga. Men nu börjar det kännas som om det är dags igen… Bloggen kommer även i fortsättningen att handla om det som jag gillar allra mest. Scrapbooking, böcker, trädgård, virkning, bakning, matlagning och annat pyssel. För övrigt är jag fortfarande helt fast i project life! Det är ett fantastiskt sätt att dokumentera vardagen på! Jag har 37 veckor klara. Nästa år kommer jag nog inte vara så slavisk och följa veckorna exakt utan scrappa mer som det faller sig. Men vi får se…

Jag börjar med att visa två layouter som jag gjort för Magdas. Fotona är tagna när vi firade mina föräldrars 70-årsdagar för ett tag sedan.

 oktober 4, 2012  Posted by on oktober 4, 2012 at 9:26 e m DT Magdas, Scrapbooking 1 Response »