Jun 222008
 

Förra veckan läste jag ut Våga flyga av Lisa Jewell. Jag har läst en del av hennes böcker innan och de har alltid varit lättsamma a´la Marian Keyes. Denna boken var också relativt lättsam, men den hade en lite djupare andemening trots bokomslaget. Boken handlar om Toby som efter skiljsmässan från sin fru tar in diverse mer eller mindre trasiga människor som inneboende i sitt stora hus. Alla, inklusive Toby själv har fastnat i de drömmar de hyser om sitt liv och kommer inte vidare.

Toby ärver en större summa pengar av en av de inneboende och en uppmaning om att sälja huset och gå vidare. För att kunna vräka sina grannar tar han hjälp av Leah som bor i huset mitt emot.

Det är en rolig och lättsam bok som man flyger igenom och det känns verkligen som om man lär känna alla karaktärerna i Jewells bok. Härlig sommarläsning som avbrott för alla deckare…

 juni 22, 2008  Posted by on juni 22, 2008 at 2:59 e m Boktips  Add comments

  One Response to “Boktips – Våga flyga”

  1. ”Flyga drake” är en helt annan bok… av Khaled Hosseini – handlar om en pojkes uppväxt i Kabul… DEN var jättebra och jag kan varmt rekommendera den!!! :) KRAM!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>