Aug 022008
 

Varför har jag så tråkiga fötter? Mina fötter är sådana att de bara vill ha Ecco-skor på sig. Foppa-tofflor går bra också, men hur snyggt är det på en skala? I går var jag ju först hos Maria och Tina på Kortmakaren och käkade lunch. Sedan skulle jag träffa S inne i stan och han skulle överraska mig på bröllopsdagen (något sent…) Nåväl jag klädde upp mig och insåg att varken mina foppatofflor eller vanliga skor matchade min outfit så jag tog på mig ett par skor med klack på. Redan när jag gått från parkeringen till götaplatsen hade jag blåsor under båda fötterna och på lilltårna. Jag fick snällt gå och köpa nya skor vilket senare på kvällen resulterade i ett köttsår på ena hälen. Det är väl bara att ge upp tanken på snygga högklackade skor. Tur att jag inte är Victoria Beckham ;-)

När jag träffat S gick vi och fönstershoppade lite och sedan tog han med mig till en liten, mysig italiensk restaurang vid korsvägen. La Cucina Italiana som har fått en massa utmärkelseroch är omnämnt i guide michelin är nog i särklass den bästa restaurang jag varit på! Vi beställde en 7 rätters meny som när alla överraskningar från kocken också var klara var uppe i elva rätter. Bland rätterna är värt att nämna Pietros variant av korv med bröd, pilgrimsmussla med kalvbräss, parmaskinka med räkröra, hälleflundran… Ja allt var så överjordiskt gott! Vi satt i tre timmar och bara njöt av den ena rätten efter den andra. En helt fantastisk upplevelse.

Efteråt så trippade jag med onda fötter och S med mindre onda fötter över gatan till Liseberg och gick i lustgården. Foton får ni se vid ett senare tillfälle. Vi spelade lite och kollade in folk. Ja just det… Vi åt på Burger King också… INTE! ;-) Man var ganska mätt efter maten.

I dag regnar det och jag vilar mina fötter. Skulle varit med på naturföreningens slåtter, men jag vill vila mina fötter idag så dom inte blir värre. SKa föröska scrappa lite också. Se om jag fortfarande kommer ihåg hur man gör :-D

Ha en underbar helg!
Kärlek!

 augusti 2, 2008  Posted by on augusti 2, 2008 at 10:02 f m Funderingar  Add comments

  One Response to “Dumma fötter!”

  1. tur att du inte scrappar med fötterna… ;) låter som ett perfekt bröllopsdagsfirande *kram*

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>