Aug 052008
 

I dag var det sista Allsång på Skansen och Morden i Midsummer för den här säsongen. Hösten börjar kännas ganska nära nu. Det blir mörkt tidigare om kvällarna. Små små gula löv ligger lite på backen här och där. I dag var det så råkallt inne att jag tände en brasa. Och det värsta av allt?!? Det är bara en vecka kvar tills jobbet igen. Ja jag vet. Jag ska inte klaga. Jag älskar mitt jobb och jag tillhör en av dem som har ”typ 12 veckors semster” som det stod i ett bröllopshäfte, men sommarlovet har gått alldeles för fort och jag har inte hunnit med hälften av det jag velat.

Har organiserat mitt pysselrum idag och rensat och rensat. En hel hög med saker att ta med till loppisbordet på scrappening. Det känns befriande att bli av med lite. Det fylls ju hela tiden på med nytt. Har rensat ut bland Annies kläder idag också. Hon växer så snabbt den tjejen. I dag var det kläder i 86 och en del i 92 som åkte upp i förrådet. Det är inte klokt vad tiden går snabbt. I dag kläckte hon ännu en underbar kommentar.

A”Mormor är gammal på kinden och näsan” (Hon har fläckar på näsan och kinden)
M: Är morfar gammal då”
A ”Nej, morfar är inte gammal!”

Hoppas att jag aldrig får gammelfläckar för då kan jag vara ung för evigt!

Förresten så har svampen börjat dyka upp i skogarna nu. Mamma (svamptoig) har varit ute hela dagen och plockat skogens gula guld. Ska nog försöka följa med henne någon dag och se om jag har tur. Ja man har ju i och för sig alltid tur när man går med mamma eftersom hon känner till alla svampställen!

I morgon är det bara en månad kvar till Nordiska stämpel och scrapmässan. Ska du dit? I så fall vilken dag? Jag har sparat pengar i en burk sedan förra mässan så nu ska jag shoppa ;-)

 augusti 5, 2008  Posted by on augusti 5, 2008 at 10:53 e m Funderingar  Add comments

  4 Responses to “Sommaren sjunger på sista refrängen…”

  1. åh, skulle så gärna vilja åka upp på mässan, men för min del blir det 30-årskalas här hemma. Det är i och för sig inte fy skam det heller, även om en mässa hade varit skoj…
    kram

  2. Kommer åka på mässan på Lördagen. Har åxå pengar sparade i en burk *ler
    Ska bli sååå kul o få shoppa IRL!!!

    Karin, var sover du under scrappeningen? Jag funderar på hotellet närmast, men det vore ju kul o bo där det bor fler scrappare!
    Ha en bra dag!!! (Det är ju faktiskt en halv vecka kvar innan vi börjar jobba)…………

  3. Härliga barn och deras kommentarer…. :) *ler*
    Visst är det kul med mässa….. Men jag kommer att befinna mig i Skottland då så i år får jag hålla mig därifrån ;)
    Kram Aase

  4. Va duktig du är och har sparat pengar ….bränner mina hela tiden…..ett ytt qk alfabet blir det nog innan mässan…och denna gång kommer ju flera av mina stämpel favisar dit…..
    Farligt farligt braa man är varlig varlig eller vad sjöng björn skifs???

    Kantareller mumsigt blir så sugen på detta……….

    ha det gött Karin m familj

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>