Aug 122008
 

Och det gick faktiskt över förväntan. Det var roligt att komma tillbaks och träffa alla kollegor igen och jag känner mig peppad att dra igång med ett nytt läsår och prova lite nya koncept och ideer jag har funederat på över sommaren. Men nu känner jag mig som en rutten sill i skallen och ska slänga mig i tvsoffan. Alternativt sätter jag mig och lyssnar på dagens sommar i P1 med en kvinna som bor på Irland. Mitt favvoland nummer ett!

Här kommer ytterligare en bild på Melvin. Det är så roligt att fota bäbisar! Är det någon mer soom har en bebis som vill fotas så säg bara till :-D

 augusti 12, 2008  Posted by on augusti 12, 2008 at 8:19 e m Funderingar, skolan  Add comments

  3 Responses to “Första jobbdagen avklarad!”

  1. åh, vilket fantastiskt kort! nä..jag har ingen bebis som behöver fotas men jag har hört att det snart kommer fram en i min närhet ;-)

  2. Superfina bilder på Melvin!
    Ja, vill du fota bebis o har vägarna förbi Karlstad så ställer Sixten upp! Inga problem!
    Själv tycker jag det är svårt att komma ihåg o fota på dagarna när det är bra ljus… Men men, dokumenterad lär han nog bli ändå!
    Men som sagt, kommer du till Värmland så har du ett villigt fotoobjekt :)

    / Elin

  3. Du kan få fota min lilla baby…. hon är så söt!!!
    visserligen är hon 8 år ;) men väldigt söt tycker hennes mamma!!!

    fy fasiken va baksugen jag blev….alltså på muffins…. inga bullar i ungen…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>