Sep 192008
 

1. Spam!

I några dagar nu har min mailadress totalt översvämmats av spam mail. De flesta verkar tro att jag är en man som är i stort behlv av viagra eller en större penis. Medicin tycks jag också behöva i kopiösa mångder. I två dagar nu har jag fått ett spam varannan minut. Det blir ett par stycken på en dag. Som tur var så har gmail lyckats förhindra fler spammare till mitt konto så idag har det varit relativt lugnt.

2. Bloggar med musik på autostart!

Jag hatar det! Det värsta jag vet. Har faktiskt plockat bort en del av dess bloggar från favoriterna. Eftersom jag brukar öppna flera flikar samtidigt så blir det fruktansvärt irriterande om det är tre olika bloggar med musik som går igång. Snäll ni som har musik på era bloggar. Gör det till ett val att man ska sätta på musiken istället för att man desperat ska försöka hitta en stoppknapp. Jag lysssnar mycket heller på min egen musik när jag är ute och surfar!

Tack och hej! Leverpastej!

 september 19, 2008  Posted by on september 19, 2008 at 6:27 e m Funderingar  Add comments

  4 Responses to “Saker som irriterar mig på nätet”

  1. Haha, jag känner precis som du, speciellt vad det gäller musik med autostart..lika irriterande varje gång :P

  2. Jag håller fullständigt med dig!

  3. Håller med dig.. Speciellt det med med musiken, något som jag har funderat på i veckan faktist.

  4. Ja Auto start av musiken är ingen höjdare……Vill också välja själv!
    Gisses va snyggt du har fått det i bloggen!!! ser sååååå Snyggt ut!

    Skrattar gott åt din Lo fick låten Jag möte Lassie med aienbusksinger att auto starta i mitt huvud! Blev inte maken svart sjuk när han ser dig kela med en sådan snygging;)
    Lon supersnygg! Ps Jag har gjort en Lo till brunkullans del 3 jisses va beroende framkallande det var….

    Kramar

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>