Okt 052008
 

Lilla A är så rolig. Nja, kanske inte hela tiden eftersom hon trotsar samtidigt, men däremellan är hon rolig. Som nu när hon ska sova…. Två kvällar i rad har hon fått för sig att lägga sig med fötterna på huvudkudden. Vet inte om det är kära pippi som inspirerat henne eller vad det är. Men hon sover så. Med fötterna upp och huvudet ner.

Annars har det varit en slapp dag i dag. I förmiddags var vädret helt upp åt väggarna med regn som spön i backen. Nu i eftermiddag har det varit ok och jag har varit ut och gått en sväng. Testade en ny stig som jag aldrig gått innan. Jag tycker det är så roligt att gå på måfå utan att veta vart stigen tar vägen. Idag var väl kanske inte den optimala dagen då det var väldigt blött i skogen. Jag gick bara fel en gång och stigen ledde till en dead end, men sedan med hjälp av lokalsinnet lyckades jag välja rätt stigar och kom hem igen med 10 000 steg extra på stegräknaren! 

Nu ska jag strax joina min man med en bok i soffan!

 oktober 5, 2008  Posted by on oktober 5, 2008 at 8:30 e m Funderingar  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>