Nov 082008
 

Från Kristina! Jag blir jätteglad varje gång någon uppmärksammar mig även fast jag är lite dålig på att skicka vidare i bland… Kristina är nog den scrappare jag känt längst IRL (och även på nätet för jag har för mig att hon redan var medlem på Swescrap när jag började där 2001). Första gången vi träffades IRL var när vi skulle till Bengtsfors på scrapträff hos Victora. 

  

 

De ska vidare till fem personer och denna gången tänkte jag verkligen ta mig tid att motivera.

Annika Knober: Kraft, häftat, lite rivet och så thickers. Annika i ett nötskal! Hon får mig alltid på bra humör och är en underbar människa!

Linda Muhr: Saknar henne! Det är lite jobbigt att helt plötsligt bo 4 timmar iväg när vi bara hade 10 minuter med bil innan…

Lina Tannerfalk: Grön och Orange… Det är Lina det! På scrappening fick vi henne att klippa i papper! En vana jag hoppas hon fortsätter med!

Sara: Du är också grön för mig! Jag gillar dig! Synd att vi ses så sällan! Hon visar dessutom upp årets adventsljusstaker så det är väl värt ett besök hos henne!

Maria och Tina: Ni får hamna ihop på min femte utmärkelse! Det skulle vara lag på att man måste åka till USA en gång per år med er!

 

 november 8, 2008  Posted by on november 8, 2008 at 12:43 e m Funderingar  Add comments

  One Response to “Fått fina awrads!”

  1. Ja, en lag som “tvingar” småbarnsmammor att komma iväg och glömma vardagen. Och framför allt tillsammans med härliga väninnor! Kram på dig!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>