Dec 272008
 

..tills nästa år. Julklapparna är upprivna och lika många påsar med papper bars ut som det bars in presenter. Maten är uppäten och tack och lov för att man slipper julmat nu på ett tag! Det är gott till en början, men i längden tenderar man att bli ganska så trött på det. 

jul2008-022.jpg

Den 22 klädde vi granen. A hängde i de flesta kulorna vilket resulterade i att alla kulor i stort sett hängde på tre olika grenar. Konstigt nog var det en liten nisse där på natten och flyttade om kulorna igen! ;-)

Det har varit en bra jul på alla sätt. Lagom av allt. Det enda som är en liten smolk i glädjebägaren är att vår bil inte startade dagen innan julafton när vi skulle till Aås på den traditionella träffen i skogen. Som tur är har jag en snäll bror (jo, jag har TVå snälla bröder) men just denna dagen var den yngre broderna väldigt behjälplig då han lånade ut sin bil till oss. En bil som är snäppet bättre än våran vilket lilla A konstaterade med ”mamma, vi behåller denna bilen va?”

jul2008-014.jpg

Här är vi i skogen och väntar på att tomten ska komma och ta önskelistor. Fotot är taget i skenet av tomteblosset enbart (ISO 1600). A var önskade sig en fågel (?) av tomten. Var hon nu fick det från?

jul2008-004.jpg

På julafton var vi I Aås med alla sjuka kusinerna. Blandningen av alla baciller blev en riktigt härlig förkylningscoctail som farmor E fick i sig och låg däckad på juldagen! A. träffade tomten igen och var riktigt duktg på att hjälpa till att lämna ut paket.

jul2008-070.jpg

Kvällen spenderades i Uddared med mer mat och fler paket. Det var en rejält trött tjej som åkte hem på kvällen. A fick många bra paket i år. Av oss fick hon ett memoryspel och hon är fenomenal på att klå mamma. Fattar inte vilket suveränt bildminne dom där små har!

Nu är det dags för sängen!

God fortsättning på er! Vi hörs snart igen!

 december 27, 2008  Posted by on december 27, 2008 at 11:29 e m Annie, Funderingar  Add comments

  3 Responses to “Då var julen slut…”

  1. Mysiga kort. Lustigt det där med att klä granen våran son gjorde likadant, vi fick styra det lite så granen inte välter*s*
    God fortsättning
    //LInda

  2. Härliga bilder! Ni verkar haft en bra jul trots basillusker o virusar. Ni är välkomna att blanda upp dessa med de småländska varianterna om det passar sig så för er runt nyårshelgen! Vi hörs!

  3. makalöst härliga bilder Karin!
    God fortsättning o gott nytt år
    kram

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>