Jan 252009
 

I går fick jag ett ryck och tog ner julgardinerna i köket. Sedan åkte jag ner till Skroten och köpte nytt tyg till gardiner. Vårigt så det förslår, men jag vill att det ska bli vår nu! Passade även på att gå in på Visko och köpte mig två par skor. ELler ett par stövlar och ett par skor. Jag är så kräsen med skor eftersom jag vill att dom ska sitta perfekt, så när jag äntligen hittar blir jag så glad.

Nåväl. Här kommer köket i varje fall!

 januari 25, 2009  Posted by on januari 25, 2009 at 11:02 f m Funderingar  Add comments

  4 Responses to “Nya gardiner i köket”

  1. Vad fint och fräscht! :D

  2. Ser jätte fina ut håller med förra inlägget det ser jätte frächt ..

  3. Kanonfina gardiner! Skulle nog passa bra i vårt personalrum på jobbet som vi ska göra i ordning inom kort. Vi funderar nämligen på att rummet ska gå i gröna toner. Grattis till biljetten till Scrapkryssningen! Ses då! Kram

  4. vilken härlig färg. Nu vill jag ha vår!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>