Jan 272009
 

Fattar ni att det redan är vecka 5?!? Vi har bara en och en halv vecka kvar sedan är det sportlov och då bär det av till London för mig och A. Vi ska hälsa på en kompis. Lite pirrigt är det allt att vi ska flyga själva, men Jessi möter upp på Stanstead så vi ska nog reda oss.

Skolinspektionen har varit på skolan i dag och är där i morgon för att se hur vi når upp till målen. Vi hade en väldigt intressant diskussion med en av männen som var med om motovation för både svaga och duktiga elever. Hur ska man motivera båda sidorna. Just det tycker jag är den största utmaningen som lärare. Att man inte helt fokuserar på de som är svaga utan även motiverar de som behöver och vill komma lite längre…

Nåväl. Det här hade jag ju inte alls tänkt skriva om just nu. Det bara föll sig så. Jagg tänkte ju visa vad jag pysslat till veckans skiss.

 

veckansskiss5.jpg

 

 januari 27, 2009  Posted by on januari 27, 2009 at 11:11 e m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  3 Responses to “Veckans skiss vecka 5”

 1. Ja hitta motivatione till alla det är ett av våra svåraste uppdrag. men bra att fundera på ibland :)
  Härlig LO
  Kram Aase

 2. Kanonfin LO. Hoppas ni får trevligt i London!

 3. hej!
  Va mycket fint du har gjort!
  Vi har skolinspektionen på besök den här veckan.. De ska kolla att vi uppfyller målen i matte. Var det samma ämne för er?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>