Feb 212009
 

Har fått över 350 kommetarer som önskar vinna ett alfabet. Tänkte vänta tills i kväll, efter mello , att dra en vinnare. Sedan när de här galenskaperna är över så lär väl min besöksräknare dala ner till normala siffror igen *skratt*

Min käre man är ute på sina långfärdsskridskor med min bor IGEN. A sitter och glor på tv. Hon har blivit helt absorberad av tvn och vi begränsar ganska så mycket, men hon blir helt galen när man stänger av och därför drar man sig för det lite. Försöker få med henne ut i det härliga vintervädret. Jag mår lite bättre i dag och tror inte det skadar att gå ut lite. Man får ju passar på när det är så vitt och ljust ute så att det nästan gör ont i ögonen.

Mellan varven jag låg i soffan i går så fick jag faktiskt scrappat en layout till Scrappiz CC. Den kommer här

scrappizccblogg.jpg

Om en vecka befinner jag mig med en massa underbara scrappare i Kiel vid den här tiden. LÄNGTAR!!!

 februari 21, 2009  Posted by on februari 21, 2009 at 11:06 f m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  7 Responses to “Den som väntar på ngt gott…”

  1. Vilken jätte fin LO…

    Jag kommer iaf fortsätta besöka dig även när tävlingen är avgjord… Besökte dig ju innan tävlingen med så… =)

    Ha en trevlig helg.

  2. Vilken fin Lo du har gjort :)

  3. Jag har hittat din blogg i och med utlottningen men den är lagd i favoritlistan. Du har så mycket snygga saker mankan inspireras av så jag kommer absolut att kika in då och då!!!

    Idag blir en scrappardag! Hoppas du och alla andra scrappare får en underbar helg!

  4. Trogen läsare som jag är kommer jag inte överge dig efter dragningen. Ut och hoppa i snön nu gör lite snöänglar och åk i backen. Här uppe i storstaden har vi knappt någon snö och vi hoppas fortfarnade att den ska komma.

  5. Fast jag slutar inte att läsa din blogg för den är ju jättekul och får bra tips… funderar på en egen blogg, men än så länge är det bara en fundering…. så mig blir du inte av med =)

  6. Läcker layout! Är det spets du använt? Himla fint hur som helst! :-)

  7. Helt underbar färgkombo – den måste jag prova!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>