Apr 162009
 

Ju längre våren går desto mer lockar uteliv och smutsiga fingrar istället för stillasittande och klistriga fingrar. Jag scrappar inte så mycket just nu. Gillar att kika på allt som växer och spirar. I vår odlingslåda med perenner har nu även Vit Rudbeckia och Blå Bergvallmo kikat upp. Dom ligger under fiberduk så jag hoppas att dom klarar sig och att det inte blir för kallt. Magnolian (leonard messel) har så stora knoppar nu så att den spricker nog vilken dag som helst. Stjärnmagnolian står också i knopp, men den kommer nog lite senare.

Här kommer en layout i varje fall som jag gjorde för ett bra tag sedan!

 

oland.jpg

Nu börjar snart Tinas trädgård på TV4+. Ska sätt apå lite te och sjunka ner i tvsoffan!

Kram på er!

 april 16, 2009  Posted by on april 16, 2009 at 8:48 e m Scrapbooking, trädgård Tagged with: , , , ,  Add comments

  4 Responses to “Scrap och trädgård”

  1. Ååååh vad härlig!!

  2. den är ljuvlig – ser ut som en saga liksom… gillar den massor :) kram igen

  3. Jag har köpt grejer för att scrapa… men jag har ju aldrig tid!

  4. Åh, Magnolia… Jag älskar de där vackra träden, men tyvärr tror jag inte att en sådan skulle klara sig i vår ”trädgård”. Du är så fin i din mage! Gravida kvinnor är extra vackra… Den här layouten är för övrigt ett riktigt konstverk. Trevlig helg!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>