Apr 272009
 

Mina elever har skrattat åt mig idag för att jag bland annat har

  • visat med handen på min datorskärm vart de ska klicka istället för på duken där power pointen visas
  • Stavat fel på tavlan flera gånger
  • Inte klarat av att räkna ut ett relativt simpelt mattetal (jag är matte lärare och det är ganska så hemskt när hjärnan är full av kletig lera.

Nåväl. Jag kan ju bjuda på några muntra skratt, men det är verkligen fruktansvärt att vara så här in i bänken trött! Jag har dessutom lyckats förlägga en hel klass arbeten som jag rättat och betygsatt… I morgon har jag möte på morgonen och sedan bara en mattelektion så det ska jag nog klara! 

Jag har handlat jordgubbar, spenat, broccoli, paprika och leverpastej. Förhoppningsvis ska det boosta mitt järnvärde något. Undra bara hur mycket magen pallar?

I morgon har jag i varje fall bestämt mig för att jag ska städa pysselrummet. Nu ska jag pyssla någon dag denna veckan!

Kram!

 april 27, 2009  Posted by on april 27, 2009 at 9:01 e m Funderingar, skolan  Add comments

  One Response to “Så otroligt trött!”

  1. Hehe… ibland kan man tro att man har kola i hjärnan när man är gravid :o) Hoppas att du får upp järnvärdet och blir lite piggare. Inget vidare att vara trött. Har haft turen att blodvärdet hållit sig skapligt bra ialla fall.

    Kram
    Emma

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>