Maj 232009
 

Det känns verkligen att mitt hb är nere på botten. Skulle kunna sova hela dagen. En sådan enkel sak som att tömma diskmaskinen är just nu ett dagsprojekt. Nu är mannen hemma efter en heldag i kajaken så nu kan jag slappa lite mer.

Min tur ner till Skåne var helt lyckad och jag tackar Camilla med familj för att jag fick bo hos er och för er gästvänlighet. På torsdagen träffade jag hela veckans skiss gänget och jag scrappade skisser så det rök. Känner mig fortfarande ringrostig så jag blev så där nöjd. Har inte hittat något flow ännu, men det kommer väl.

I går tog jag tåget hem igen och det var nog den hemskaste upplevelsen i världshistorien. Jag satte mig på bussen i Hässleholm vid halv elva och tänkte att det blir lagom att käka något när jag kommer till Ängelholm. Väl där var kiosken stängd och jag såg inget annat i närheten så jag tänkte att ja, ja, jag äter något på tåget. När tåget kom hade dom servering, men de tog inte kort. Då höll jag på att börja gråta! Jag var så hungrig. Vid halv två höll jag på att bryta ihop. Då var tåget i Varberg och jag hade tio minuter på mig innan nästa tåg kom. Så jag ställde min väska och halvsprang till pressbyrån och köpte mig en macka. Händerna darrade på mig och jag höll på att svimma pga lågt blodsocker. Fy sjutton!

Det var den godaste mackan i världshistorien!

 maj 23, 2009  Posted by on maj 23, 2009 at 5:44 e m Funderingar  Add comments

  4 Responses to “Såååå trött!”

  1. men hur kan dem inte ta kort, det var dåligt. tur att du fick tag på en macka tillslut. och jag ser fram emot att få se layouterna.

  2. Usch vad jobbigt det lät, förstår att du var helt desperat efter något att stoppa i munnen :S Hoppas det gick bättre efter mackan i Varberg. Det var jättekul att träffas i torsdags, hoppas det blir fler tillfällen :)

  3. Men usch, vet hur det är om man inte får mat när man behöver det och nu är ni juh två ;) Jätte kul att träffa dig och hoppas det blir fler träffar :)

    Kram

  4. Tusen tack själv för sällskapet!! Du är välkommen fler gånger ;-)

    Jag kunde väl aldrig tro att det skulle vara så svårt att få nåt i magen på vägen hem. Usch!! Vilken tur att du hann springa in på de 10 minuterna… Kram Camilla

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>