Jun 022009
 

v. 31+2 Min mage känns som om den ska sprängas i flera delar. Den är stor! Måste fota den snart så att ni kan få se min badboll. Fattar inte att jag ska gå med den är i två månader till.

Mina fötter har börjat svullna och nu i det varma vädret är fopptofflor det enda som passar. Ringarna har jag fått ta av fingrarna. Jag börjar samla en massa vatten.

Det är fullt ös i magen och det märks att det börjar bli lite trångt där inne. 

Det ska bli skönt att det snart är sommarlov så att jag kan vila lite.

 juni 2, 2009  Posted by on juni 2, 2009 at 10:19 e m Kotten  Add comments

  5 Responses to “Jag är tjock nu…”

  1. Ja det vore kul med en bild!! Är själv i vecka 23 tycker det är jobbigt i denna värmen !! Håller med om foppatofflor .. de tycker jag är underbara för fötterna när man är gravid!!

    Ha en bra dag!!

  2. det är så jobbigt att vara hög gravid under sommaren. Hoppas du slipper få så svårt för värmen som jag haft då jag varit gravid.

  3. Ja visst är det konstigt. Har trott i flera månader att magen inte kan bli större för att då spricker den… men större blir den och än har den inte spruckit :o)
    Är mycket tacksam för uppfinningen fopptofflor… enda skorna som går på.. och det knappt. Snart får jag gå på Magnus foppisar. Fast förhoppningsvis dyker bebis upp inom en väldigt snar framtid så jag slipper :o)

    Fota badbollen nu, är nyfiken :o)

    Passa på att vila upp dig ordentligt nu under sommaren!!
    Kram

  4. Ja, vill se bilder! :) Finns inget finare än gravidmagar :)
    Kram

  5. Oj, oj tänk vad tiden ändå gått fort, redan vecak 31. Men förstår precis hur du känner – nu när sommaren närmare sig och allt. Ta det försiktigt och många hälsningar från Tette

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>