Jun 172009
 

Hej!

Long time no see… Eller snart en vecka. Kände att jag var tvungen att koppla ner mig lite och gå ner i varv nu i ett par dagar! Det är skönt att koppla från sig från dator och tv och fokusera på att göra andra saker. Något jag rekommenderar!

I helgen hade vi en hel hög med vänner här och det var trevligt och intensivt. I måndags jobbade jag min sista dag på minst 14 månader. Jag har ju inget jobb att gå tillbaks till efter mammaledigheten, Men jag hoppas på att det kan lösa sig. Men vi får väl se. Först ska jag njuta av att vara hemma lääänge. Jag har dock en något aktivitetskrävande treåring. Det första hon sa i morse var ”Vem ska vi hälsa på idag?” Vi hade ett par kompisar på besök och sedan åkte vi och hämtade min bror och åkte till sjän. När vi åkte hem vid tre frågade hon. ”Vad ska vi göra nu?”, ”Vem ska vi hälsa på?”.

korg.jpg

Den här fina korgen fick jag av mina kollegor i arbetslaget när dom var här och grillade förra veckan. Den är verkligen jättefin och pryder altanen hur fint som helst!

 juni 17, 2009  Posted by on juni 17, 2009 at 5:09 e m Funderingar  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>