Jun 252009
 

Vad jag saknar min gamla hemstad när jag varit där och hälsat på ett tag! Vännerna, havet, glass i gästhamnen, närheten till Öland och allt annat.

Vi åkt ju över till Östkusten i torsdags lite senare än vi tänkt från början och ganska så stressade. När vi kommit en bit på väg så ringer våran granne och frågar om vi åkt än… Nyckeln sitter kvar i dörren och dörren står på vid gavel. Hrmmm… Tur att man har snälla grannar som tittar till en!

I Kalmar bodde vi först ute hos några vänner på Björkenäs där vi också firade midsommar. Jag var så dödligt trött så jag sov en stor del de här första dagarna. Det är väl först nu som min maj månad från ett inte så trevligt ställe, kommit ifatt mig. Som brukligt är på midsommar så dukade vi ute men fick flytta in när det kom en regnskur.

Efter vårt besök på Björkenäs så hyrde vi en studa i tre dygn ute på stensö. Det kändes lite skumt att campa så när där vi en gång bott. Men det var absolut helt ljuvligt. Kvällarna var ljumma så vi satt ute och läste till halv elva på kvällen. Utanför utspelades värsta naturfilmen och det var bara Arne Weisse som saknades. En kväll såg vi en räv ta en fågel bara 30-40 meter från där vi satt och en stund senare spatserade ett rådjur förbi med två kid.

Vi fortsatte med att hälsa på gamla vänner och det var inte många gånger vi behövde laga mat ;-) Här kommer en sammanfattning i bilder också.

kalmar-midsommar-2009-047.jpg

Strax efter denna bild var tagen fick vi flytta in….

kalmar-midsommar-2009-052.jpg

A och pappa på väg att dansa runt stången.

kalmar-midsommar-2009-060.jpg

Tjockisbadbollen i vecka 34+0

kalmar-midsommar-2009-087.jpg

A som spintant la upp sig i en snygg pose.

kalmar-midsommar-2009-096.jpg

 juni 25, 2009  Posted by on juni 25, 2009 at 10:10 e m Funderingar  Add comments

  One Response to “Ett härligt besök i Kaalmaa”

  1. vilka häääärliga sommarbilder – och så fin du är med din mage :) kram på dig, ha en fin helg

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>