Aug 132009
 

Idag åkte vi hela familjen till Kållered och gick ett varv på IKEA. Målet med besöket var att vi skulle provligga sängar, köpa ett medicinskåp och gardinstänger. Det gick jättebra med både storasyster och lilla Goodie (som A kallar lillasyster). Vart hon fått det smeknamnet ifrån vet ingen…

Lillasyster sov sig genom nästan hela besöket förutom när hon åt. Då fick jag minsann höra att det var ofrsächt att amma offentligt trots att jag satt med en filt över som täckte både mig och bebis. Det känns lite som om det inte är lika accepterat att amma ute nu som det var när storasyster var liten. Men vad ska man göra när de små äter var tredje timme?

Nåväl vi kom hem med uträttat ärende och ett par tusenlappar mindre… Fattar inte varför man alltid hittar så många bra att ha saker när man är på IKEA?

Nu är sängen väldigt lockande… Sov så gott!

 augusti 13, 2009  Posted by on augusti 13, 2009 at 9:43 e m Funderingar  Add comments

  8 Responses to “IKEA”

  1. Trist med såna kommentarer…. på Ikea av alla ställen, som närstan är det närmaste man kan komma en familjebutik. Men vet du om att de har jättefina amningsrum i anslutning till toaletterna? I alla fall här i Linköping, men det ska väl vara lika över hela landet. Det är ett rum lika stort som en stor handikapptoalett, toalett, handfat, skötbord, men också en mysig fåtölj att sitta och amma i. Superbra idé tycker jag!

    Men visst blir det dyrt när man går där…. en bekant till mig hade köpt billiga huvudkuddar, så jag skulle också titta eftersom jag desperat behövde en ny kudde. Det slutade med att min kudde kostade 400 kr, trots att vi åkte för att titta på de billiga, 69 kr och 99 kr styck. Men nu äör jag suuuuupernöjd med min dyra kudde!!

    Ha det gott!

  2. Men vad tråkigt med sånna kommentarer! Klart man måste amma offentligt, annars måste man ju sitta hemma hela tiden. Alla har ammat och alla som föder barn (nästan) kommer att amma dom. Vad är det som är så himla farligt med det? Jag förstår inte..

    Roligt att gå på IKEA! Och visst är det så, man hittar alltid massa saker som man ”behöver”. :)

    Kram på dig

  3. Kul smeknamn! Tänk, jag har aldrig hört några kommentarer eller sett några äcklade miner när jag har ammat ”offentligt”. Måste kännas lite trist… Skönt i alla fall att det funkar med lite utflykter! Det kan man behöva ibland!

  4. Men gud så irriterande…! Strunt, tycker jag! Hur menar de att man ska göra? Stanna hemma tills amningsperioden är över? Hoppas du slipper fler såna surpuppor! Det går väl att titta åt ett annat håll om man nu tycker att det är ett problem.

  5. Var stolt över amningen!! Om man säger nåt sånt har man sannolikt aldrig upplevt hur mysigt det kan vara, trist för den personen!

  6. Först och främst GRATTIS till den nya lilla familjemedlemmen!

    Vilka utbota dumma människor det finns! Självklart ska man kunna ge sitt barn mat var man än befinner sig! Bry dig inte om sådana dumma kommentarer och amma på!

  7. Det var det värsta jag hört! Det mest naturliga som finns (i princip) ska man väl inte behöva skämmas för? Trist med insnöade människor men de flesta har ju iallafall hjärnan (och hjärtat) på rätta stället.

    Kul med utflykt!

    Kram Malin

  8. Åhhhhhhhhhh va förbanad man blir när Man hör folk säga något så dumt!!!
    Klart man ska amma ute…. som sagt man behöver ju inte sitta och Lufta pattarna men fan vill och gör det….. och det där med pengar på Ikea är så farligt att jag nu inte åker dit alls!!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>