Sep 162009
 

På facebook och i bloggar runt om i pysselvärlden håller folk på att ladda inför rekordträffen som är på lördag. Jag anmälde mig inte med tanke på Vera och virus och annan skit. Men nu börjar jag ångra mig och vill åka ändå, men det är ju för sent så det är väl bara att gilla läget. Det kommer ju fler träffar och event till våren.

baba

 september 16, 2009  Posted by on september 16, 2009 at 4:13 e m Funderingar  Add comments

  7 Responses to “Mer scrappelsiscrap”

  1. Jag tror faktiskt att det finns platser kvar! Maila scrapperiet och fråga!!

  2. Jag kan oxå från ganska säker källa säga att det finns fler platser kvar. ;-) Om de nu har stopp på grund av påbörjad planering av anmälda platser vet jag inte, men det kan ju vara värt att kolla!

    Kram M

  3. vilken härlig Lo och härliga kort!! Förstår att du är sugen på att åka, det verkar ju superkul!!

  4. hej vännen! Jane är anmäld men skall inte komma (hon skulle bott hos mig fre-lördag) – du kan säkert ta hennes plats! Slå henne en signal eller maila eller facebook och hör av dig till mig sen… så fixar jag en plats hos oss…. det kommer lite skånetjejer, bla cilla och simmat hem till mig redan på fredagen… hade vart så kul att ses…och jag snuttar gärna på lilla verisen…!!! KRAM

  5. Snygg LO! Ja jag skulle också jättegärna gå på den träffen. Tror det kommer bli hur roligt som helst, men får hoppas på fler träffar.. :)
    Kram

  6. Jag har en biljett över om någon vill ha… försten som hojtar om det i min blogg får den :)

  7. Vi har biljetter! Säg bara till om du vill ha en. Underbara Layouter som vanligt. Kram!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>