Okt 062009
 

Så stor har lillskruttan hunnit bli! Veckorna bara rusar förbi i ett vansinnigt tempo. Själv springer jag efter och försöker hänga med. Men det är bara att inse. Nummer två blir inte riktigt lika väldokumenterad som nummer ett…

Hon är söt som socker vår lilla tjej! Sover mycket, äter dessemellan och har de allra sötaste leendet som spricker upp när man tittar på henne. Det senaste har hon även börjat prata och då pratar hon med små joller och hela kroppen. Armar och ben går som på en duracellkanin och så plötsligt så kommer det ett litet gurgelljud som man inte kan motså. Och när hon ser reaktionen så ler hon med hela ansiktet.

Dom är verkligen underbara de små liven.

Nu är storlek 56 ett minne blott och hon klär så bra i storasysters gamla kläder i storlek 62 för så mycket nytt har vi inte köpt 8även om hon fått en del…)

På nätterna sover hon bra. Ammar i regel bara en gång under natten och sedan när väckarklockan ringt. Sedan är hon vaken i en halvtimme och somnar i vagnen på väg till dagis och sedan sover hon i stort sett hela förmiddagen.

Hon gillar också att ligga på skötbordet och titta på sin färgglada mobil. Tack faster Karin!

Tyvärr har jag problem med photshop för tillfället så några bilder kan jag inte ladda upp… Men det kommer :D

 oktober 6, 2009  Posted by on oktober 6, 2009 at 1:01 e m Funderingar  Add comments

  2 Responses to “10 veckor (och en dag)”

  1. Oj oj.. sover hon så mycket. Trodde knappt det fanns bebisar som sov så mycket :o) Min lilla pingla tycker att sova är ett nödvändigt ont… fast det har blivit mycket bättre. Nu kan hon sova uppåt 1 timme i streck ibland på dagarna. På nätterna sover hon bra som tur är.. :o)

  2. Tänkte bara poppa förbi och säga hej. Visar sig att vi har en gemensam bekant. min svärmor Gunborg Windle. Lite kul eftersom jag besökt din sida flera gånger förut. Jättefina saker.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>