Nov 062009
 

Alla har väl märkt att strumpor på något sätt försvinner i tvätten och ut kommer det bara en enda ensam strumpa som för alltid saknar sin partner. Jag brukar fantisera om vart alla dess strumpor tar vägen och ett tag trodde jag hårt på en planet full av strumpor där alla var singlar och levde livets glada dagar. Ett tag var min huvudteori att dom löstes upp i ludd och la sig i torktumlaren för att sedan sluta sina dagar med att vara orsaken till att grannar bråkar…

Lillasyster har varit extremt drabbad av förvunna strumpor. Alltid är det en eller båda strumporna som saknas. Snart började jag att misstänka en viss person som smög runt lillasyster när hon åt eller sov. I morse tog jag henne på bar gärning på väg mot gömstället. I hennes nattduksbord låg det en hel del övergivna strumpor modell mindre… Både ensamma och i par.

Ett mysterium löst!
Over and out
Superdeckaren

 november 6, 2009  Posted by on november 6, 2009 at 2:34 e m Funderingar  Add comments

  5 Responses to “Har hittat ett svart hål…”

  1. :D Vilken liten busunge… Dock ett ganska harmlöst spratt! Själv smög jag in och nöp min lilla syster :I

  2. Stackars A där rök en del av paketen hon skulle få i morgon?? kramizz

  3. Du hittade inte fler strumpor som inte tillhör er?? Vi saknar en del strumpor här också.

    Ha en bra helg.
    Kram Lotta

  4. hihi, sicken buse!

    Skivan är beställd, här ska diggas Robbie :)

  5. Hej!
    Jag har ett tips till dig. Hade tidigare samma problem som du med att strumpor bara försvann. Och inte bara det, för hur roligt är det när alla strumpor kommer ur maskinen i en ända stor härva. Tar man en, så tar det en evighet innan man hittar kompisen. Nu har jag ett botemedel. Jag sätter på en liten klämma innan jag stoppar strumporna i tvättkorgen. Har en hög bredvid duschen, så att jag kan sätta på en direkt när jag tar av strumporna. Sedan kan jag lägga dem i tvättkorgen och vara säker på att båda i paret hamnar i tvättmaskinen samtidigt och när de kommer ur maskinen och det är dags att sortera dem, så kan jag dra i en och hokus pokus så följer kompisen efter. Det är så underbart skönt med strumpklämmor och jag med tre barn sparar massor med tid på strumpsortering.
    Finns flera olika märken på strumpklämmor, men efter att ha testat ett par olika, så tycker jag att de som kallas Supi är bäst. Du hittar sådana här:
    http://www.laba.se/product_info.php/cPath/39/products_id/491
    Lycka till i din fortsatta strumpjakt :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>