Dec 032009
 

När man helst vill dra täcket över huvudet och säga:
-väck mig till våren tack!
Morgonen var i och för sig bra. Barnen sov till halv åtta, men mamman var ända mosig av diverse nattvak. Lillasyster som ätit tre gånger och en storasyster som tre gånger väck mamma med orden:
”Får jag gosa med dig?” I och för sig väldigt mysigt och sött, men mindre roligt på morgonen när det känns som om man inte sovit något alls. Från sex och framåt brukar jag dessutom ligga som sylten i en pannkaka med en fyraåring tätt tryckt mot ryggen och en fyramånaders tätt tryckt mot bröstet gärna tuttandes samtidigt.

Efter en sväng till Öppet Hus där storasyster fick rusa av sig sover nu lillasyster sött och storasyster tittar på bompa. Jag vet… Men idag orkade jag inte ha fler konflikter och då är det så skönt att kunna ta till tvn.

Igår däremot fick jag göra pepparkaksdeg med en älva och sedan rövades jag bort till ett torn av ett hemskt troll. Dagen avslutades med julkalendern och en fruktansvärt läskig Skurk. Då är det bra att ha en mammas knä att krypa upp i!

pepparkaksdeg

 december 3, 2009  Posted by on december 3, 2009 at 3:07 e m Annie, Funderingar  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>