Jun 012010
 

Har fortfarande jäkligt ont i kinden. Kan knappt tugga och då tycker den här tjejen det är superbra att anmäla sig till Göteborgsvarvet nästa år! Nåja, det är ett år dit och innan dess ska jag väl komma hyfsat i form. Jag får dock se till att ta det lugnt när jag startar upp nu efter min sjukperiod. Jag har nämligen en tendens och komma ihåg hur fort jag kunde springa för si sådär en 15 år sedan… Mina knän pallar inte det riktigt just nu.

 juni 1, 2010  Posted by on juni 1, 2010 at 7:08 e m Funderingar  Add comments

  6 Responses to “Hur tänkte jag nu ;)”

  1. Det fixar du såklart!! :) Jag som i princip aldrig sprungit tidigare har anmält mig till iForm-loppet den 31 aug. Var och köpte nya fina joggingskor på Löplabbet idag, är så peppad att sätta igång :)

  2. Oj va modig du är! Men de fixar du galant! Kram

  3. Jag gillar bilden:)

    Du kommer att klara det galant:)

  4. Hej Karin!

    Klart att du kommer att fixa det! :) The sky is the limit, det vet du väl? ;)

    Sköt om dig!
    Kram Lotta

  5. Det kommer gå hur bra som helst! Själv har jag ju precis satt igång och springa. Min kropp protesterar väldigt, men jag ger mig inte ;) Anmälan till midnattsloppet är gjord! Nu ska det springas :)

  6. Wow, du e grym!!! Heja dig!!!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>