Aug 242006
 

Nu är jag uppkopplad mot verkligheten igen… Eller snarare så är jag tillbaks från verkligheten. Jag har varit ofrivilligt datorlös i nästan två veckor. Huvvva! Hemska tanke! Så mycket man hinner missa på två veckor. Fast det är ju ganska bra veckor att var datorlös på eftersom vi hållt på och renoverat och tapetserat. Jag har drömt om spckel golv och färg.

Vi ska flytta in på lördag och efter det så lovar jag att uppdatera med lite nya bilder. Mitt pysselrum är i stort sett klart! Det var det första som blev färdigt faktiskt ;-) Saknar bara lite förvaring så jag måste susa iväg till IKEA igen. Tur att det finns på gångavstånd!

Har ni sett nyheterna att Kalmar ska få hit en stor mässhall med varor från Kina. Till det så kommer de att bygga ett 16 våningars hotell samt ett område med lägenheter för 300 inflyttade kineser med familj. Det ska byggas efter kinesiska normer så vi kommer att få vårt eget Chinatown. Hur häftigt som helst! Lilla Kalmar! De räknar med att det kommer att landa 40 boeing per dag sen när allt är klart och vi kommer i förlängingen att få en massa internationella flygrutter! Hur coolt som helst! Känns nästan som ett aprilskämt! Men det ska tydligen vara sant.

Annie ligger och sover på en madrass i köket i den nya lägenheten medan mamma surfar… Hon växer så det knakar och vinkar nästan självmant nu. Sedan har hon börjat att blåsa på maten eftersom jag alltid gör det! Sötnos! 6 tänder har kommit nu. Hon fick ju fem på två veckor och nu har det alltså kikat upp en till…

tanker.jpg
 
En layout med material från Minelle!
 augusti 24, 2006  Posted by on augusti 24, 2006 at 2:51 e m Uncategorized  Add comments

  8 Responses to “Yippie! Äntligen nät igen!”

  1. Vilken fin LO, härliga färger och ett vackert kort. (Fast det lät verkligen som ett första-april-skämt det där med kineserna… *skakar på huvudet*)

  2. Vilket härligt kort på Annie. Ja ibland undrar man vad dom tänker på dom små liven. Skoj att få se lite foton från er nya lägenhet sen.

    Kramen Anna

  3. Jag har saknat dig =)
    Så fin layout på din lilla tjej

    Dem växer tokfort det är en sak som är säker. Och tiden springer iväg … jag börjar jobba igen på onsdag nästa vecka :)

  4. Vilket underbart foto på Annie, urgulligt! … Skönt med internet igen, man blir verkligen beroende (det märker man när internet väl försvinner ett tag)…

  5. Vilka härliga färger.. underbar lo!

  6. Verkligen fin LO Karin. Ren och härlig. Gillar studio-känslan i fotot.

  7. Skönt att ni har nät igen, har saknat dina uppdateringar! :-)
    Layouten är supersnygg!!

  8. Så söt layout! :-) Du – det där med Chinatown lät ju helt otroligt! Varför har de fått för sig att flytta hit, är det någon speciell anledning?

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>