Apr 252011
 

HJälp vilken vecka vi har haft! Vilket påsklov! Sommarvärme och utomhusliv från morgon till kväll. Jag har hunnit rensa en massa och vårstäda i trädgården, gräva ett nytt land och så en massa fröer. Allt fullkomligt exploderar för tillfället (björkpollen inkluderat, vilket gör mig tröttare och snorigare än vanligt…) Pionerna har nog växt 5 cm om dagen och man har riktigt kunnat se hur körsbär och magnolia har slagit ut. Nu ikväll gick jag en kvällsrunda och tänkte bjuda på några bilder.

Hybridkejsarolvon som vi satte i höstas och som precis börjat blomma! Det doftar underbart!

I höstas blev det även äntligen av att vi köpte det efterlängtade japanska prydnadskörsbärsträdet! Det har också börjat blomma. Jag hinner knappt med :)

Den första magnolian att blomma. Leonard messel. Vi har tre sorter till varav en har blivit hårt ansatt av rådjur i vinter så vi får väl se om den blommar… Första knoppen att slå ut och vår buske har många i år :)

Till slut min schackrutiga favorit – kungsängslilja. Ignorera maskrosen i bakgrunden. Har inte riktigt hunnit med att rensa överallt. ;)

 april 25, 2011  Posted by on april 25, 2011 at 8:00 e m trädgård  Add comments

  5 Responses to “Underbart påsklov!”

  1. Underbara foton med flera av mina favoriter. Vår nya trädgård är tragisk, bara en massa marksten. Jag har att göra om man säger så ;)
    kram

  2. Vilka vackra foton! Otroligt vad långt våren kommit hos er! Kul att följa utvecklingen av er trädgård. Jag skulle gärna se en skiss över er tomt med alla planteringar, det vore jättekul!
    Kram!

  3. Underbara bilder, så mycket vacker du har i din trädgård!! <3

  4. Men är det verkligen en maskros? Ser ut som en påsklilja… ;)

  5. Ja det gula är nog en påsklilja, men tittar du noggrannt är det maskrosblad i bakgrunden ;)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>