Sep 062006
 

Malena skrev ett så bra ord som sammanfattar mitt tillstånd väldans bra. Mässbakis! Är fortfarande hur trött som helst trots att jag numera får sova ända till halv sju – sju utan avbrott!!! Men jag skapar lite här på min kammare när jag inte fastnar framför datorn eller dumburken vilket jag dock tenderar till att göra alldeles för mycket ;-)

Denna månadens sponsor på scrappiz är Scraphuset och från Helena  fick vi massor av fina papper från Chatterbox. Jag har gjort två sidor. En blev klar i helgen och den andra i går.

jagklattrar.jpg

***

sommartjej.jpg

Jag tycker mycket om min QK och den används flitigt! Jag som tidigare var en Våga- vägra QK anhängare. Malena kom dock på vad vår nya klubb kan heta. Vi som har en QK fast vi egentligen inte vill ;-)

Åh så lite Annie. Hoon står lull nu det lilla pyret! Stora tjejen. Vinkat har hon gjort i ett par veckor nu och igår (äntligen) klappade hon händerna för första gången!

 september 6, 2006  Posted by on september 6, 2006 at 11:12 e m Annie, Scrapbooking  Add comments

  5 Responses to “Mässbakis dag 3…”

  1. Härliga layoter du gjort Karin.
    Kanske inte så konstigt att du är trött även
    om du får sova hela nätterna nu (då du varit uppe många nätter under en lång tid). Känner så väl igen det.
    Hoppas att du snart vaknar utvilad.
    Kram

  2. Vad trevligt det var att råkas i helgen! Imponerad över att du hann med och scrappa också, det gjorde inte jag kan jag säga *hihi* Tittade ju i ett av dina album på träffen och måste säga igen att du gör så himla fina sidor. Enkelt och rent är det men ack så snyggt och med så härlig känsla. Din lillkicka är söt som socker och vad skönt för er att hon verkar ha bestämt sig för att sova på nätterna nu. Kram från Smulan som redan ser fram emot nästa träff hon kan åka på!

  3. Jätte fina layouter. Tycker kortet på Annie som sommartjej är jätte fint. Kul att hon gör framsteg och att du äntligen får sova hela natten.

    Kram Lotta

  4. Åh Karin så snygga layouter!! Gillar dina upplägg och finurliga detaljer! :-)
    Det va kul att ses i helgen! Och skoj att vi fastnat i QK-träsket bägge två nu… :-)
    Kram Åsa

  5. Vilka underbara LO du har gjort vännen. Kram

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>