Sep 202006
 

Aldrig hade jag trott att det var så avancerat att räkna röster! Vi sitter 50 personer nere i en bunker på länstyrelsen och räknar så fingrarna blöder. Idag blev vi klara med riksdagsvalet och har nu gett oss på kommunvalet. Är med på tv igen och ni kan se inlaget här Två gånger på mindre än en månad. Hur ska det här sluta? Fortsätter det så här så har jag snart uppfyllt min kvot på 15 minuter ;-)

Medan jag är på lst så häner det grejor hemma :-( Min mamma är här och passar Annie och jag har på 3 dagar missat Annies första steg och att hon reser sig själv från sittande. Sedan har jag missat hennes första gång på babysim också.

karinomatte.jpg

***

k.jpg

 september 20, 2006  Posted by on september 20, 2006 at 11:29 e m Uncategorized  Add comments

  5 Responses to “1, 2, 3, 4, 5”

  1. Men så trist att du har missat hennes framsteg! :O(

    Snygg layout och snygg bokstav.

    Kramen Anna

  2. Trist att du missar så mycket… Kunde inte se tv-klippet – är ju dödens nyfiken! Ingen ledtråd på var man ska leta heller….

    Kramis

  3. Så är det att jobba vännen!
    Hör av dig, jag är nog ledig nästa onsdag..annars i helgen!

    Kram

  4. Ååååå! Bröllops-layouten är helt underbar!! Vilket härligt perspektiv på fotot!

  5. Vilket härligt båtkort, speglar verkligen hur livet är på båten (iallafall de härliga stunderna när man inte behöver tvätta båten ren från bajs:-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>