Dec 282011
 

Då var det dags att summera året som gått. I början av året valde jag ett ord som skulle känneteckna 2011 och det ordet var ”wellness”. Det genomsyrade början av året riktigt bra och jag både åt och tränade bra. Efter sommaren har dock förkylningarna avlöst varandra och träningen har blivit lidande så nu hoppas jag på ett friskare 2012. Fast det var inte det här jag skulle svamla om egentligen. Jag skulle välja de 10 layouter under året som jag är mest nöjd med… I år var det svårt att välja. Inte för att jag hade många bra att välja mellan utan snarare tvärtom. Jag var inte jättenöjd med många layouter och jag har överhuvudtaget inte scrappat så mycket i år. Det får det bli ändring på till nästa år. Här kan ni se 2006, 2007, 20082009 och 2010 också

Har ni lagt upp era favoriter från i år? Lägg gärna en länk i kommentarerna så jag får ser :D

 

 

 december 28, 2011  Posted by on december 28, 2011 at 9:49 e m Scrapbooking  Add comments

  12 Responses to “10 i topp 2011”

  1. Härliga layouter som du visst ska vara nöjd med. Beundrar din förmåga att skapa så vackert med inte så mycket dekorationer, något jag själv inte är bra på, men tränar på det ;)

    // Maja

  2. Åh vilka fina, min absoluta favorit blev den översta. Gillar din stil, så stilrent och snyggt. Själv hoppar jag över att sätta ihop mina tio favoriter, har helt enkelt scrappat för lite det här året… men nästa år! Då jäklar! ;)

  3. Många fina layouter Karin! Gillar den enkla stilen där fotona blir i fokus! Hade önskat jag kunde lägga upp min tio i topp – men det blev inga layouter alls i år :( Får hoppas jag får mer tid och lust nästa år! Kram

  4. Superfina!! Den jag gillar allra bäst är den sista, älskar arga barn på bild, det är så sött!
    Min lista finns här:

    http://www.snorsk.blogspot.com/2011/12/10-i-topp-2011-my-favourites-from-2011.html

    om du vill kika… God fortsättning!

  5. Vilka fina Layouter du har gjort!

  6. Underbara layouter Karin!! Älskar varenda en! Ska leta bland mina och lägga upp dem imorgon! Gott slut och ett riktigt Gott Nytt År till dig och familjen!! Ser fram emot ett antal pysselträffar!! ;)

    KRAM

  7. Du inspirerar alltid! Hos tomten har helt underbar färgskala och lilla pyret på sista fotot gör ju ont så söt hon är!

    La precis ut mina: http://sarasscrap.blogg.se/2011/december/topp-10-2011.html

    Gott nytt år, söta vännen!

  8. Superläckra, det är en kul idé med dessa topp tio, man får sig en kavalkad och minnesflasch från sitt eget skapande…. och andras!!

    ha en skön nyårshelg, och hopaps på ett friskare år

    Kram Aase

  9. Utrolig mye lekkert du har laget i løpet av året som har gått!!!
    Min favoritt er nok ”Hos Tomten”. Et herlig bilde med en fantastisk stemning!

  10. Jag har redan tagit till mig dina ord och fick till en layout i går, just innan det nya året drar igång. Som sagt, det här får bli stora layoutåret!

    Min favorit bland dina härligt fotofokuserade är Pappas flickor, men Hos Tomten ligger hack-i-häl.

    Gott Nytt 2012! Har du förresten valt något nytt ord? Jag har inte kommit till skott än, men innan dagen är slut kanske jag vet…

  11. Jag älskar dina LO. Så stilrena men säger ändå allt.
    Jag har också en lista http://ingbas.blogg.se/2011/december/mina-favoriter-2011-lo.html
    kram och gott nytt år!
    Inger

  12. Tack för din fina kommentar under inlägget om min favoritlista!

    Vilka underbara alster du listat!
    Gott nytt år!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>