Jan 042012
 

Jag har haft ett ganska uselt år vad gäller scrapbooking. Förra året alltså. Jag hittade inte riktigt mitt flyt och allt kändes krystat. Så´fram på hösten ville jag testa lite nytt och funderade över att prova att scrappa med blommor. I denna vevan hade precis en av de bästa romantiska scrapparna jag känner öppnat en ny butik – Mea vita scrapbooking – så jag bad henne plocka ihop ett kit för en viss summa med saker som hon skulle använda. Sedan dröjde det till nu efter jul innan jag faktiskt gjorde klart dom.

Jag blev ganska nöjd, men det är inte riktigt jag. Sedan älskar jag att scanna mina alster och tycker det är svårt att fota så det blir snyggt. Nåväl. Här kommer dom

Vad tror ni? Kan det bli en romantiska scrappare av mig? :D

 

 januari 4, 2012  Posted by on januari 4, 2012 at 12:56 e m Scrapbooking  Add comments

  9 Responses to “Karin goes romantic…”

  1. Åh, Karin!! JA! De här är helt fantastiskt fina, några av dina allra finaste tycker jag!!! Fortsätt så!!!

  2. Ljuvliga layouter Karin, du kan nog allt vara romantisk också om det är det du vill?!

  3. Vilka jättefina layouter du har gjort!

  4. Nej Marie. Det vill jag inte… :D Dels är det inte riktigt jag och dels blir det alldeles för dyrt med massa blommor. Men det är ju kul att testa lite ibland… :)

  5. Himla fina! Jag är ju inte mycket för blommor heller, men dessa gillade jag riktigt mycket.

  6. Jag tycker de är jättefina! Gillar designen på den andra, med tagsen och snöret! Det är kul att prova olika stilar och att utmana sig själv att göra sånt man inte brukar ibland!

  7. Jag tycker att du är en Natural Born Romantic Scrapper! Men jag gillar själva Karinstilen också, så hoppas att du fortsätter med båda. :)

  8. Karin Karin… UNDERBART!!! <3
    Älskar båda!
    Förstår att Du kanske inte ser detta som din stil?! Men du borde absolut varva in en och annan romantisk layout nu och då! Dom blir du fast med lite blommor och lite extra! ;)
    Jag gillar!! :)

    Föresten? ses vi på eventet i maj?
    kika på :
    http://www.facebook.com/profile.php?id=646029914#!/events/184063318356821/

    Jag tror att det skulle passa dig! <3

    Stor kram och kul att du vågade utmana dig själv med lite romance och såklart tack för förtroendet med kitet! ;)
    Kram Karin/Kajsan.

  9. De är jättefina Karin! Jag har ju sett romantiska sidor av dig tidigare, som den ljuvliga du scrappade med en rosoverlay från Hambly, och den med barnvagnen på Öland (om jag minns rätt nu). En mix av olika stilar är alltid kul! Kram

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>