Feb 122012
 

Jag beslutade mig för att göra project life i år och så här långt kan jag säga att jag älskar det!!! Det blir så många fler bilder ”scrappade” och det blir mycket mer dokumentation. En blandning mellan gammalt hederligt fotoalbum och scrappat. Och känner man för det kan man scrappa en sida nån gång ibland mellan varven.

Här kommer mitt första uppslag för vecka ett:

 februari 12, 2012  Posted by on februari 12, 2012 at 10:03 e m Project Life, Scrapbooking  Add comments

  5 Responses to “Project life”

 1. Kan tänka mig att detta är grymtroligt att göra när barnen växer upp, perfekt blanding av scraptänk och dokumentation. Urläckert!!!

  Kram AA

 2. Vilka fina sidor!!! :)

  JAg gillar tänket med att dokumentera vardagen så där. Men vet itne om jag hade hunnit med varje vecka. Jag antar att det är tänkt att man ska dokumentera varje vecka?!?
  Jag måste komma igång och scrappa känner jag.. Snart har jag ju ännu mindre tid ;)

 3. Suverän idé! När man börjat scrappa känns det svårt att litet grand ta klivet till den typ av fotoalbum/scrapbooking som man gjorde innan allt material som finns nu. Men man kan ju variera sig! Anledningen till att i alla fall jag började scrappa var ju precis det här – att dokumentera!

  Hoppas allt är bra med dig?

  Kram!

 4. Toppen att du hängde på! Vilken skatt!

 5. Åh va roligt det verkar vara att hålla på med Project Life! Verkar blir mer att dokumentera och komma ihåg det där vardagliga, istället för att fokusera så mycket på dekorationerna (även om det oxå är kul!) Kanske vore nåt för mig att börja med… :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>