Apr 192012
 

Här kommer sidorna för vecka 3

 april 19, 2012  Posted by on april 19, 2012 at 6:00 f m Project Life  Add comments

  2 Responses to “Project Life vecka 3”

  1. Jättefina sidor! Ibland säger ju en bild mer än tusen ord och berättar en händelse på ett annat sätt än det skrivna ordet – även om det skrivna är ett mycket bra komplement (och ibland även ett måste för att bibehålla vissa minnen). Vill tacka dig för det du skrev om PL i min blogg! Det var kul att läsa att det verkar funka så som jag föreställt mig. Att man scrappar mer vardagligt och kan använda de där korten som inte passar på ”vanliga” layouter men som kanske har större och mer innbörd än de fina korten. Samt att man kan lägga till andra minnessaker på ett mer naturligt sätt. Va kul att höra att ni tittar i det här albumet mer! Det är ju det man vill. Ska bli roligt att se dina andra PL sidor oxå!
    Önskar er en trevlig helg!
    Maria

  2. Å, det är ju inte utan att man blir lite Project Life-sugen när man ser så här fina sidor..! Superduperhärliga!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>