Feb 212013
 

För ett tag sedan pysslade jag ihop den här layouten.

20130221-191747.jpg

 februari 21, 2013  Posted by on februari 21, 2013 at 7:17 e m Scrapbooking  Add comments

  3 Responses to “Stoppa tiden”

  1. Underbar!!

    Vinterkramen Anna

  2. Åh vilken fantastiskt fin layout! Älskar verkligen vimplarna och de fina pilarna och så klart kortet på den söta lilla tjejen :) Är pilarna till vänster om fotot stämplar och i så fall, var är de ifrån?

    Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online – honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon som dig. Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på vår sida och ge lite feedback om vad du tycker om våra produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i vårt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod :)

    // Frida

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>