Dec 202006
 

Alla julklappar är i hamn nu. La dom sista julkorten på lådan (jag vet att det är sent, men de åkte med vanliga frimärken så de ska komma fram innan jul). Fick stora härliga scrappaket på posten bland annat med 52 scrapbooking challenges (jag vet att jag är sen med den också…) Så nu är jag jättepyssselsugen. Julstämplarna ska åka längst in i lådan och inte se dagens ljus igen förrän nästa höst.

Idag har inte hänt s å mycket annars. Vi har mest tagit det lugnt.

Jo, Scrapbooking-mm kom och jag hade fått med en layout där. Kul kul. Här kommer några fler på samma tema (dock inte den som blev publicerad, den får ni köpa tidningen för att se!) Ni kommer nog att få se mig fler gånger i tidningen ;-)

juli.jpg

***

mars.jpg

***

oktober.jpg
 december 20, 2006  Posted by on december 20, 2006 at 8:37 e m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  5 Responses to “dan före dan före dan före dan före dopparedan!”

  1. Hej!!
    Så härlig kalender du gjort!!! Jättefin verkligen!! Vilken härlig design på din blogg!!!!! Försökte mig på att ändra min men….ja ja inget för mig….
    Såg ”dig” i tidningen idag!!!!
    Tjusigt!!!
    Kram

  2. Dom är bara såå fina! Såg den fina Augusti också i tidningen. Jag tror jag ska börja med något liknande för nästa år, och fylla på vartefter månaderna går. Tack för idén!

  3. Grattis till publiceringen!! Smart tema/upplägg du har på månadslayouterna – och snyggt!!

  4. Grattis till publiceringen! Dina sidor är jättefina! Det här med almenacksblad på månadssammanfattningarna ska jag också börja med nästa år, det blir ju jättebra.

    God jul!

  5. Oj vilka fina LO´s!
    Jättehärligt att göra månadslo´s med. =)

    Hit komemr jag gärna tillbaka och kikar!

    Mvh Josefine

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>