Dec 252006
 

Idag känns det lite mer som jul då det faktiskt är frost på gräset och sol!

Gårdagen började med att Jan och Helena kom upp för att äta frukost. Dom skulle sedan fira hos Helenas föräldrar i gbg. Efter att vi bytt julklappar så åkte dom vidare. Jag fick en ljusstake samt en skiva med hon som gjort ”i wish I was a punkrocker”, mycket passande… Annie fick en lampa och e´n Fixher price bondgård.

Jag, Svante och Annie gick ut och gick en riktigt lång promenad. Det var verkligen jätteskönt eftersom vi inte brukar hinna med det annars då vi är i Alingsås på fm och i Uddared på em. När vi kom tillbaks var det lagom med Kalle.

Vid fem kom ”resten” och vi åt mat igen. Gör man något annat än äter mat vid jul? Sedan kom tomten. I år hade vi en väldigt mystisk tomte som smög runt huset och knackade och busade. Han hann inte stanna utan lämnade bara säcken. Elin och Stina fick sedan dela ut alla klappar. Annie fick en massa Astid Lindgren filmer, kläder, en skiva och en fin docka. Hon var helt slut efter dagens firande och hon var kinkig hela dagen. Antagligen håller hon på att få tänder. Annie somnade strax efter sju.

Idag ska vi åka till Alingsås och fortsätta vårt firande där.

 

Elin.jpg

 

 Den här layouten fick Elin inramad i julklapp. Materialet som mestadels kommer från Rusty Pickle finns att köpas hos Magdas

 december 25, 2006  Posted by on december 25, 2006 at 3:43 e m Uncategorized  Add comments

  One Response to “Dagen efter julafton”

  1. Åh vilken fin layout som Elin fick

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>