Jan 022007
 

…kom jag på att jag kanske ska vara med i Scrapbooking-mm tävling om Scrapbookingmästare 2007. Först tänkte jag att det inte är någon idé, men sen tänkte jag att testar man inte kan man inte heller vinna något. Så nu skapas det för fullt i ett allt stökigare pysselrum. Är så glad att jag har en fotoskrivare så att jag kan skriva ut de bilder jag vill när jag vill! Är det någon annan som ska skicka in? Om inte så utmanar jag er att göra det :-D Försöker man inte så vinner man inte ;-)
Bjuder på en gammal layout så länge innan jag återgår till pysselbordet!

syskon.jpg
 januari 2, 2007  Posted by on januari 2, 2007 at 10:10 e m Scrapbooking  Add comments

  4 Responses to “Lite i sista minuten…”

  1. Klart du ska skicka in till tävlingen! :) Dina LO´s är alltid så fina! Kikar in här med jämna mellanrum för att kika på allt fint du skapar :)

  2. Kul att du bestämt dig för att vara med! Jag funderade ett tag på det också men bestämde mig sedan för att jag inte orkade just nu, det kommer ju fler tävlingar. Håller en tumme på dig Karin!

  3. Önskar dig Lycka till! Du är så grym så det kommer gå kanonbra :) Jag tror inte jag kommer hinna vara med, har massa mässor nu i januari. Men en annan gång kanske, ska bli skoj att se alla bidrag sen i alla fall! :)

  4. ÅH vad snygg LO!
    Håller tummarna för dig i tävlingen – det kommer att gå toppenbra!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>