Jan 162007
 

Kul att dom gett ovädret ett pojknamn och inget flicknamn den här gången. Det ska ju vara jämställt :-D

Efterdyningarna efter stormen ställer till problem eftersom jag skulle åkt tåg på onsdag morgon. Tågen är inställda och ersatta av buss som tar hur lång tid som helst så jag åker hellre med Uffe. Det enda är att jag måste åka i morgon kväll och inte på onsdag morgon och så har inte mamma och pappa ström och telefon. Ingen ström = ingen toa, ingen dusch, inget internet så ni kan nog inte räkna med mig på ett par dagar.

Idag har jag förberett lite inför onsdagens lektioner. Det är konstigt att man kan bli nervös. Har ju pratat inför elever 1000 gånger. Men det är alltid så första gången man ska träffa en ny grupp. Det kommer säkert att gå bra. Grejen är att jag överplanerar när jag blir nervös…

Några layouter med material från magdas

drommarigrongraset1.jpg

annie12.jpg

 januari 16, 2007  Posted by on januari 16, 2007 at 12:34 f m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  6 Responses to “Stormen Per!”

  1. Superfina layouter! Pappret med de roliga figurerna på den översta layouten är typiskt ett sånt som jag skulle tro var jättesvårt att använda men som du lyckats hur bra som helst med! Sånt är himlans inspirerande! Hoppas du har det bra trots strömlöshet.

  2. Wao, att lyckas göra en icke-tuttenuttig LO med tuttenutt-pappret på översta LOn och söt bebis är verkligen ett mästerverk! Ursnygg LO!!!

  3. Åh vilken underbara LOer!!!
    Kramis/Lena S

  4. Men så härliga LOs! Älskar den översta. Underbara papper.

  5. Kanonfina LOs – och hon är ju sååå bedårande!!

  6. Jag gillar också papprena med figurerna skarpt! Du har verkligen lyckats använda dem på ett superbra sätt!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>