Feb 232007
 

LIvet har rusat förbi i 180 de senaste dagarna och jag har knappt hunnit titta på datorn förutom när det gäller jobbrelaterade saker.

Vi åkte till svärmor och svärfar i tisdags för att spendera veckan där. Eller jag jobbar och Svante och Annie umgås med farmor och farfar. I eftermiddag ska vi åka till Kolmården med hela Svantes familj och umgås på vildmarkshotellet hela helgen! Bilder lovar jag kommer efter helgen! Det kanske finns möjlighet att blogga lite under helgen också om jag hinner.

Jobbar tills halv fyra idag och har fullt upp med lektioner hela dagen. Har laboration i eftermiddag och hoppas jag kan komma iväg i tid så att vi kommer iväg!

Ha en trevlig helg!

 februari 23, 2007  Posted by on februari 23, 2007 at 4:00 e m Uncategorized  Add comments

  2 Responses to “Dålig bloggare…”

  1. Ta det lungt i helgen och hälsa släktingarna både på två och fyra ben ;-)

  2. Hoppas att du får en uppiggande helg! Här har sportlovet just börjat och hela familjen jublar. Fast lite mindre jublar vi över att Sara låter som en skrällomat och har fått feber. Det borde vara förbjudet när man har lov!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>