Mar 142007
 

Åh vad det är surt att jobba när våren börjar komma! Man känner sig som en instängd kalv som bara längtar efter att komma ut på grönbete! Som biologilärare kan man på infall gå ut en lektion och titta på bin, lukta på blommor eller lyssna på fågelkvitter. Idag kunde jag dock inte få in det i en endaste av mina klasser. I den första klassen pratade vi miljöproblem. Lite långsökt att gå ut och mäta temperatur eller nåt. Sedan var det genetik och sist hjärnan… Nåja, snart ska jag börja med ekologi och då kan man gå ut utan dåligt samvete.

Ikväll ska jag kolla på lost, även fast det bröjar balla ur lite väl mycket. Men nu är vi inne på näst sista säsongen så jag ska försöka orka härda ut. Från början sa de ju att allt skulle gå att förklaras vetenskapligt, men nu vete sjutton hur det ska gå.

Nåväl här kommer två till layouter som jag gjort för scrapperiet

i_pappasskor_1173809289.jpg

***

liseberg_1173809192.jpg
 mars 14, 2007  Posted by on mars 14, 2007 at 11:15 e m Funderingar, Scrapbooking, skolan  Add comments

  4 Responses to “Jobbat hela dagen…”

  1. Vilka jättefina LO:s!

    Tack för att du la till mig på listan!

    Kram
    Mette

  2. Superläckra layouter!!

  3. Gud vad fina! Lisebergslo´n är sååå snygg! Skulle du vilja ändra länken till mig i ”svenska scrapbloggar”? Kommer till fridakarolina…!

  4. Snygga LOer! // Elin

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>