Apr 032007
 

Tänkte att jag kanske redan har en väska (vilket jag har) och frågade om det var något annat jag behöver. Efter ett samtal med min man (som för en gång skull var positiv till ett scrapinköp) fick jag lägga till pengar och köpa en silhouette! Tack gulliga Jane!

Så i samband med eventet flyttar en sådan hem till mig!

phpThumb.php.jpg

Jag lovade dock att sälja av några av mina alfabet. Har ett Paige classic (komplett) och ett Marissa (komplett) som jag ska sälja, men jag har ingen aning om vad jag ska ta betalt. Funderar på att tradera dom, men vill helst slippa. Paige har ju gått ut. Är någon aspirant så maila mig med ett anbud så kasnke vi kan komma överens!

 april 3, 2007  Posted by on april 3, 2007 at 5:03 e m  Add comments

  6 Responses to “Söta underbara Jane!”

  1. blir inte alls avundsjuk…….. spännande att höra vad du tycker om den, så kanske jag även kan övertala min man att få en!!!

  2. helt rätt byte Karin!

    Psssss har länkat dig i min blogg…. hoppas okej ;)

  3. Jag ska genast visa detta inlägg för min sambo…får se om han känner sig inspirerad ;-)

    Kramen.

  4. Glad Påsk!!!

    Helt klart rätt beslut att välja en silhouette :) Jag funderar också på att sälja lite alfabet för finansiering av en Sillhouette eller Craft Robo men vet inte heller vad jag ska ta för dem. Svårt med utgågna alfabet (har också Paige classic samt mini).

    *kram*

  5. Hej!

    Blev lite intresserad av att du ska sälja alfabeten…men jag har inte så stor koll på hur de ser hur. Har du möjligtvis ngn lo med dem som du kan maila över till mig??

    Glad Påsk!

  6. Hurra! Vilken vinst! Grattis Karin!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>