Apr 152007
 

Och vilken underbar sådan! Varmt väder. God mat och trevligt sällskap av bror, fru och barn. Igår gick vi på stan och jag och Svante gjorde slag i saken när onoff hade rea och köpte en ny stereo! Det är så skönt att äntligen kunna lyssna på musik igen!

Idag har vi varit i underbara Nunnedalen på Öland och kollat in alla underbara sippor och njutit av det härliga varma vädret! Annie blev helt slut av att vara ute hela dagen så hon somnade klockan sju som en stock. Hoppas att hon sover gott hela natten så jag också får sova :-D Är trött av all pollen så det är därför det inte uppdateras så ofta. Orkar nästan ingenting på kvällarna så därför ligger pysslet också nere trots en massa inspiration. Jag orkar inte helt enkelt.

Ska förresten på anställningsintervju i Göteborg på onsdag. Eller en första träff i varje fall. Det är en ny friskola och det ska bli jättespännande att få höra lite mer om deras pedagogiska ideer. Så nu kan ni väl hålla tummarna att jag får det så vi kommer hemåt snart!

Bjuder på en gammal layout som jag gjorde för ett tag sedan, men som inte visats än…

fjallen.jpg
Kram och ha en skön söndagskväll och tack för alla kommentarer! Håller på att pysslar med en spännande sak på datorn som snart kommer att dyka upp i en blogg nära dig :-D
 april 15, 2007  Posted by on april 15, 2007 at 11:40 e m Uncategorized  Add comments

  6 Responses to “Ännu en helg till ända!”

  1. Ryggsäcken såg tung ut , men en härlig Lo har du gjort :)
    /Helena

  2. Underbar sida du gjort!
    Vad spännande med intervju i Gbg, ska ni flytta hit då?
    Du får höra av dig om du vill ha lunchdate eller något på onsdag!
    Kram

  3. Snygg layout!! Gillar placeringen av fotona – effektfullt! Lycka till på onsdag, så spännande!! :-)

  4. Trodde inte du var hemma? Härligt väder vi har faft eller hur!?

    Kram Linda

  5. Vad spännande att höra om intervjun! Jag håller tummarna. Hoppas att det löser sig med jobbet redan nu på vårkanten så ni kan börja planera lite mer.

  6. Lycka till på intervjun!!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>