Okt 302007
 

I lördags var det dags för scrappening! Jag var ute i god tid eftersom jag skulle hjälpa Annika packa upp… Men jag körde vilse… Jag körde genom Lundbytunneln 3 gånger och Älvsborgsbron 2 innan jag äntligen hittade fram till Wartagården! Men vilken dag det blev. Fullproppade med trevliga tjejer, god mat och kreativitet på hög nivå! Jag lyckades göra 11 layouter under min dag, men har inte haft möjlighet att fota en enda. Tacka tiller er som anordnade det och nästa helg lovar jag att komma åter!

I söndags var vi på dop och om jag inte var sockerstinn redan från lördagen blev jag garanterat det i går! Massor med mat, äpplepaj, kakor och tårta. Anna Skipper hade gråtit om hon sett mitt matintag ;-)

Idag har vi haft studiedag och det känns att man inte är van att sitta och lyssna en hel dag. Jag är hur trött som helst.

Här är mitt femte bidrag till utmaningsresan…

2kusiner.jpg
 oktober 30, 2007  Posted by on oktober 30, 2007 at 12:07 f m Funderingar, Scrapbooking  Add comments

  6 Responses to “Vilken helg!”

  1. oj oj oj… nästa gång för du leta fram din mobil (jag vet att du trodde den var glömd!) innan du sätter dig i bilen… och så ringer du (inte mig men Elisabeth – hon är bäst på vägbeskrivningar) OM du inte hittar :) men vi är glada över att du hittade fram – nu väntar jag med spänning på att få se dina skapelser… *kramar* och du – länk till du-vet-vad kommer i mail nu… *ler*

  2. Låter som en toppendag!!! Ser framemot att se resultatet!!
    Läckert foto!!

  3. Vilken underbar LO :)
    Vad e det för grönt supersnyggt papper du har på den?! *vill ha*
    Kram Malin

  4. Du verkar ha haft en fullspäckad helg….. Det låter som om det var jag på tur i Göteborg ;)
    Hoppas du får lite mysigt höstlov i alla fall.
    Mysig LO på flickorna! Ser fram emot helgens resultat
    Kram Aase

  5. Så mycket på en gång…. Låter som det vore jag på tur i Göteborg…
    Tur att du kom fram i alla fall. Ska bli kul att få se vad du gjorde, lät som du varit väldigt produktiv. Kram Aase

  6. Tack för i helgen!! Jätteroligt att träffas igen och få se dina snygga layouter live! :-) Saknade dig i söndags. Kram!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>