Mar 192008
 

och jag känner att jag är på väg att åka på världens dunderförkylning! Har värk i kroppen, huvudvärk, ont i halsen och näsan rinner. Är det inte så typsikt? Bara jag är frisk tills på söndag då kära Annika har fixat scrapträff i Onsala! Håller på att ladda upp bilder för framkallning, men det tar ju megalång tid! Jag tror jag får krupp snart. 66 bilder och 645 minuter! Det ni. Det är ett par timmar.

Har scrappat lite till ett inlägg om att stämpla med vad som helst i Magdas blogg Här kommer två av dom layouterna. De andra två kommer i morgon.

baka.jpg

farfar.jpg

logo.jpg

Andra bloggar om ,

 mars 19, 2008  Posted by on mars 19, 2008 at 12:02 f m DT Magdas  Add comments

  5 Responses to “Snart lov!”

  1. vilka läckra layouter!
    O så skoj, då ses vi nog på söndag. hade tänkt att köra upp!
    kram
    Lina

  2. Hoppas att du snart mår bättre!

  3. Vilka härliga LO du gjort, den baka var ju mysig. Känner att man missar det där med vardagen lite ibland….
    Känner igen det där med snön från det barnen var små men iår är ju alla barn som tokiga och det är ju kanske inte så lonstigt. idag ska stjärtlapparn ut på fritids för första gången denna vinter!
    Hoppas det inte blir en jätte förkylning nu utan du kommer iväg på Scrapträffen. kram Aase

  4. Hoppas verkligen att det inte blir något av förkyldningen så att du kan njuta av påskledigheten. Vi har det bra i Idre, åker hem imorgon (för bilder mm titta på bloggen) Kommer att kännas konstigt att inte fira påsk med er i Smedjan, tråkigt att inte få träffa er!!

  5. Så fina LO:er du har gjort!=)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>