Jul 262008
 

på vår trädgård…. Idag har vi mest tagit det lugnt. Det är så olidligt hett!!! Vi har åkte på en liten shoppingtur och hittat en byrå på second hand för 50 kronor. Lagom dyrt :-D

Nu har lillsnuttan somnat och vi ska snart bege oss ut i trädgården och gräva en rabatt. Hoppas att det är lite svalare.

Så här blev det:

Där det är tomt i mitten ska det vara kryddträdgård och det tomma hålet till höger skall det vara en odlingslåda till. Det är så härligt att se trädgården växa fram!

Läs andra bloggar om

 juli 26, 2008  Posted by on juli 26, 2008 at 7:28 e m trädgård  Add comments

  3 Responses to “Hoppas ni inte tröttnar…”

  1. Åh, vilken härlig trädgård ni får!! Ser helt underbart ut- och vad roligt när ni båda är intresserade av natur och växter! Jag har på min höjd lyckats med morötter, sallad och rädisor från fröna i år. :-) S tycker det är trevligt när jag pysslar i mitt lilla land, men inte så att han själv kommer med några nya ideér precis ;-)

    Trädgårdbilderna är dock minst lika inspirerande som LO:s och kort!

    ha det fint, hoppas vi ses den 20:e!
    Kram Malin

  2. Ser helt underbart ut! Vi drömmer också om en stenlagd cirkel. Kanske för vår nyplanterade syrénberså? Kram i värmen!

  3. Så fint och ombonat det blir med stensättningen! Spännande att de det färdiga resultatet, med odlingslådor och så!

    Oj, nu mullrar det här! Kanske bäst att stänga av datorn…
    Ha det gott, så hörs vi!

    //Graadskan

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>